zgodna milica

Anđeoske poruke na novoj, specijalnoj ediciji Jana bočica

Foto: PR FOTO
jana voda s porukom
Foto: PR FOTO
jana voda s porukom
Foto: PR FOTO
jana voda s porukom
Foto: PR FOTO
jana voda s porukom
Foto: PR FOTO
jana voda s porukom
Foto: PR FOTO
jana voda s porukom
Foto: PR FOTO
jana voda s porukom
Foto: PR FOTO
jana voda s porukom
Foto: PR FOTO
jana voda s porukom
Foto: PR FOTO
jana voda s porukom
Foto: PR FOTO
jana voda s porukom
Foto: PR FOTO
jana voda s porukom
07.11.2014.
u 08:27
Brojne poznate osobe, glumci, književnici, umjetnici, kao i predstavnici Grada Varaždina, imali su priliku svjedočiti još jednom lijepom događanju, koje su obogatile mlade Anđelice, Varaždinske mažoretkinje, te akademski slikar Gordan Orešić koji je nacrtao jedinstvenu i uistinu impresivnu sliku Jana bočice s krilima i motiv anđela čije je svečano otkrivanje i obilježilo, ali i uljepšalo ovo lijepo druženje te predstavljanje posebne edicije Jana bočica...
Pogledaj originalni članak

U varaždinskom Muzeju anđela danas je predstavljena nova edicija Jana bočica. U Varaždinu, gradu u kojem spavaju anđeli, Jana je u sklopu svojeg projekta ‘Voda s porukom’ predstavila bočice koje će krasiti anđeoske poruke i koje će biti inspiracija svima da osjete prisutnost anđela. Nova edicija bočica nastavak je uspješne vizije: dobro se dobrim vraća i kampanje koju Jana provodi već punih godinu dana, a skorašnje vrijeme blagdana i obiteljske povezanosti izvrsna su prilika da ove poruke zažive u mnogim domovima i kroz svoje riječi donesu toplinu i vjeru u ljepše sutra.

Uvijek zanimljiva voditeljica Barbara Kolar je kroz svoje kratko obraćanje pokušala dočarati svoju viziju anđeoskog, naglašavajući važnost anđela u našim životima te je s vlasnikom Muzeja Željkom Prstecom približila njegovo životno iskustvo, njegov susret s anđelima i razlog zašto je realizirao svoju ideju o otvaranju Muzeja anđela.

Brojne poznate osobe, glumci, književnici, umjetnici, kao i predstavnici Grada Varaždina, imali su priliku svjedočiti još jednom lijepom događanju, koje su obogatile mlade Anđelice, Varaždinske mažoretkinje, te akademski slikar Gordan Orešić koji je nacrtao jedinstvenu i uistinu impresivnu sliku Jana bočice s krilima i motiv anđela čije je svečano otkrivanje i obilježilo, ali i uljepšalo ovo lijepo druženje te predstavljanje posebne edicije Jana bočica.

Povodom predstavljanja nove edicije Jana etiketa direktorica marketinga koncerna Agrokor Iva Balent izjavila je: “Vjerujem da se pozitivnim mislima pomiču granice i da su nam samo one ponekad dovoljne da se pokrenemo i odlučimo biti jaki, pozitivni, da nas ništa ne zaustavi na našem putu prema ispunjenijem životu. Kažu da anđeli govore sve jezike i obraćaju se svima bez obzira na nacionalnost, vjeru ili podrijetlo prenoseći univerzalne poruke ljubavi, mira, velikodušnosti, hrabrosti, blagostanja... Upravo to je razlog zašto Jana ovdje, u Muzeju anđela, mjestu ispunjenom pozitivnom energijom i dobrim ljudima,  nastavlja svojim inspirativnim putem i predstavlja novu, limitiranu ediciju boca Jane s anđeoskim porukama.“

Uz Ivu Balent, u porukama anđela uživali su: Iva Balaban, glumica Petra Kurtela, književnica Merita Arslani, TV voditeljica Martina Podgorski, Andreja i Hrvoje Čermak te članovi udruga Zamisli, Dječja sreća i eStudent koji su dio projekta Jana 'Voda s porukom' i kojima je Jana pomogla u njihovom radu i ostvarivanju zacrtanih programa.  A predstavljanje nove edicije Jana bočica s anđeoskim porukama samo je nastavak projekta Jana 'Voda s porukom' s jasnim ciljem pomaganja drugima i želje da ova kampanja ide i dalje.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.