'Dječak upoznaje svijet'

Sjećate li se Topange iz popularne serije? Evo kako danas izgleda

Foto: Screenshot
Sjećate li se Topange iz popularne serije? Evo kako danas izgleda
24.03.2018.
u 15:11
Pravo ime joj je Danielle Fishel i danas ima 36 godina. Jučer je sa svima podijelila sretne vijesti na svom Instagram profilu
Pogledaj originalni članak

Sigurno se sjećate Topange iz serije Dječak upoznaje svijet koja se emitirala od 1993. do 2000. godine. Pravo ime joj je Danielle Fishel i danas ima 36 godina. Jučer je sa svima podijelila sretne vijesti na svom Instagram profilu.

Zaručila se za producenta Jensena Karpa. Na profilu je napisala: "Probudila sam se danas misleći da će biti običan dan, no bio je sve samo ne takav. Odjenula sam svoju majicu i otišla na posao kod dečka kojem sam zeznula vrlo romantičnu prosidbu jer sam bila preefikasna (po tome sam poznata). Budući gospodin i gospođa Karp sad su zaručeni i nitko nije uzbuđeniji nego ja."

 

Par je u vezi od 2017. godine. 

 

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

GI
Gips
15:45 24.03.2018.

Ma nikako da se sjetim

LK
lomas.kusic
10:25 25.03.2018.

amnezija..

Avatar maxist
maxist
08:16 25.03.2018.

isto.......