ovi serijal HTV-a

‘Djeca sunca’ donose teme o odnosu sunca i ljudi

Foto: 'Davor Puklavec/PIXSELL'
‘Djeca sunca’ donose teme o odnosu sunca i ljudi
15.09.2012.
u 18:00
U petak na Drugom programu počinje emitiranje znanstveno-popularnog serijala čiji su autori Krešimir Mišak i Mislav Hudoletnjak
Pogledaj originalni članak

\'Djeca sunca\' donose teme o odnosu sunca i ljudi

U petak na Drugom programu HTV-a počinje emitiranje znanstveno-popularnog serijala \"Djeca sunca\" čiji su autori Krešimir Mišak i Mislav Hudoletnjak.

– Serijal na osobit način prikazuje odnos sunca i ljudi kroz povijest. Sastoji se od sedam pedesetominutnih epizoda, a među temama kojima se serijal bavi jest i korištenje novih tehnologija poput svemirskog solarnog jedra i elektrane – objasnio je Mišak koncept serijala.

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

AL
Albireo
12:20 17.09.2012.

Božemesačuvaj. Mišaku su opet dali da radi neke svoje pseudoznanstvene fantazije. I to mi sve plaćamo! Sram vas bilo, HTV.

EC
ecco
21:33 17.09.2012.

Albiero@ isprani mozgu, establišment ti je ugradijo svoje stavove i uvjerenja da te mogu lakše kontrolirat od koljevke do groba ovco!!!!!