GLUMAC ODUŠEVLJEN

DiCaprio upoznao Gretu Thunberg: 'Ona je predvodnica našeg vremena'

Foto: Instagram
Leonardo DiCaprio i Greta Thunberg
Foto: Instagram
Leonardo DiCaprio i Greta Thunberg
Foto: Reuters/PIXSELL
Greta Thunberg
Foto: James Glossop/News Syndication/PIXSELL
Leonardo DiCaprio
02.11.2019.
u 17:54
I sam veliki borac za očuvanje okoliša, glumac je na Instagramu objavio njihovu zajedničku fotografiju pokraj koje stoji:  - Rijetki su trenuci u ljudskoj povijesti kada se tako snažno čuje nečiji glas. Greta je postala predvodnica našeg vremena.
Pogledaj originalni članak

Holivudski glumac Leonardo DiCaprio u Kaliforniji je upoznao mladu aktivisticu za borbu protiv klimatskih promjena, Gretu Thunberg te ju je nazvao predvodnicom našeg vremena i kazao da mu je čast što ju je upoznao. I sam veliki borac za očuvanje okoliša, glumac je na Instagramu objavio njihovu zajedničku fotografiju pokraj koje stoji: 

- Rijetki su trenuci u ljudskoj povijesti kada se tako snažno čuje nečiji glas. Greta je postala predvodnica našeg vremena.

Napisao je i da će nam povijest suditi o tomu što smo napravili i poduzeli da bismo budućim generacijama omogućili život na planetu koji uzimamo zdravo za gotovo. Istaknuo je i da se nada kako je Thunberg svjetskim čelnicima uspjela ukazati na to da je vrijeme neaktivnosti, kada su posrijedi klimatske promjene, prošlo. 

- Zbog Grete i ostalih mladih aktivista sam optimističan kada je naša budućnost posrijedi - dodao je DiCaprio. 

Istaknuo je mu je čast što je upoznao mladu aktivisticu te napisao kako su se složili da će podupirati jedno drugo u nastojanjima da zajamče ljepšu budućnost na planetu Zemlji. Ta je objava prikupila gotovo četiri milijuna lajkova u manje od 24 sata.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

Avatar speak_loud
speak_loud
19:27 02.11.2019.

I bik Jerry je postao popularan. Kada bi postigli da njegovu sudbinu prate svijetski mediji postao bi planetarno popularan.

UM
Umoran
06:50 03.11.2019.

Hitno joj je potreban psihijatar i to ne samo jedan.

EL
EldersRealm
19:10 02.11.2019.

Nije samo ta mala bolesna, nego i krdo ovaca koje ne zna misliti svojom glavom nego gutaju sve sto im mediji serviraju.