Koncert na Maksimiru

Dečkima iz grupe U2 Milan Bandić je 2009. u Zagrebu uručio priznanja

Foto: Boris Scitar/PIXSELL
u2
Foto: Boris Scitar/PIXSELL
u2
Foto: Boris Scitar/PIXSELL
u2
Foto: Boris Scitar/PIXSELL
u2
Foto: Boris Scitar/PIXSELL
u2
Foto: Boris Scitar/PIXSELL
u2
Foto: Boris Scitar/PIXSELL
u2
28.02.2021.
u 13:42
Pogledaj originalni članak

Početkom kolovoza 2009. godine grupa U2 održala je dva spektakularna koncerta na stadionu u Maksimiru. Tim povodom dečke iz U2-a primio je i gradonačelnik Milan Bandić koji je tada pjevaču Bonu Voxu i njegovom bendu uručio Plakete grada Zagreba zbog humanitarnog rada i mirotvornih  nastojanja diljem svijeta. Osim toga pokojni gradonačelnik Bandić uručio im je tada i zlatne medaljone s likom Majke Božje od Kamenitih vrata, zaštitnice grada Zagreba. Šest mjeseci prije nastupa poznatog benda Bandić je izrazio oduševljenje njihovim dolaskom u Zagreb. - Ponosni smo i sretni zbog uvrštavanja Zagreba među europske metropole, koje će moći ugostiti i biti domaćini tako velikoga glazbenog spektakla - rekao je tada.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

DU
Deleted user
15:55 28.02.2021.

Od njih petorice (slika 1 i 3), samo se (pokojni) Bandić smije. Očito je i U2-ovcima (još i tada) bilo neugodno u Bandićevom društvu.