ne ide

David Beckham napustio modnu kuću nakon što je izgubila 155 milijna kuna, a Victorija podijelila otkaze

Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Press Association/PIXSELL
Foto: Press Association/PIXSELL
Foto: Press Association/PIXSELL
Foto: Profimedia
27.04.2020.
u 17:26
David je navodno već neko vrijeme planirao napustiti tvrtku, a zanimljivo je i da je najnoviju kolekciju za njih, inspiriranu hit serijom 'Peaky Blinders' kreirao prije samo nekoliko mjeseci.
Pogledaj originalni članak

Bivši nogometaš David Beckham prestao je surađivati s brendom Kent&Crurwen nakon što su prijavili da imaju gubitak od 18 milijuna funti ili 155 milijuna kuna. David je navodno već neko vrijeme planirao napustiti tvrtku, a zanimljivo je i da je najnoviju kolekciju za njih, inspiriranu hit serijom 'Peaky Blinders' kreirao prije samo nekoliko mjeseci. 

Podsjetimo, zbog situacije s koronavirusom, dizajnerica i bivša članica benda 'Spice Girls', Victoria Beckham odlučila je otpustiti 25 radnika. Naravno, ovaj njezin potez mnogi ne odobravaju, te tvrde da ima dovoljno prihoda da sačuva njihova radna mjesta. Najburnije je reagirao britanski voditelj Piers Morgan, koji je prvo suprugu nogometaša Davida Beckhama zamolio da ponovno promisli o svojoj odluci. Isto tako ju je zamolio da razmotri vladine mjere za spašavanje radnih mjesta, a naglasio je i da je njezina obitelj vrijedi skoro 335 milijuna funti. 

- Oprosti, ali ovo mi se gadi.  Ako ti je toliko stalo do zaposlenika, zašto  ne uzmeš novac poreznih obveznika koji ti očajnički treba? A to što ti više ne treba  uložiš u svoje osoblje i pomogneš im - kazao je voditelj. Viktorija trenutačno zbog krize ne isplaćuje plaću ni sebi, a izgubila je i bliskog suradnika, glavnog direktora marketinga, pišu strani mediji.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.