Iskrena

Danijela Martinović otkrila kako bi reagirala da Grašu pronađe u krevetu s drugom

Foto: Ivana Ivanović/PIXSELL
danijela martinović
Foto: Pixsell
Danijela Martinović
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Danijela Martinović
Foto: Promo
Danijela Martinović
Foto: Borna Filić/PIXSELL
24.10.2013., Zagrebacki Velesajam, Zagreb - Poznati se okupljaju na Schwarzkopf Cro A Porteru. Photo: Borna Filic/PIXSELL
28.03.2017.
u 09:01
Pjevačica je u IN magazinu otvoreno odgovarala na škakljiva pitanja o vezi s Petrom Grašom
Pogledaj originalni članak

Pjevačica Danijela Martinović gostovala je u IN magazinu Nove TV i odgovarala na paprena pitanja. O tome jesu li muškarci bolji za volanom od žena, pjevačica je priznala da su muškarci na tom polju ipak nešto bolji.

– Muškarci su bolji vozači i kao žena moram to reći iako za volanom razbijam neke predrasude. Em što mi je auto velik, em što muški nagazim – kroz smijeh je priznala. 

Nakon ovog uslijedila su nešto paprenija pitanja, pa je Danijela morala odgovoriti što bi napravila kad bi svog dragog zatekla u krevetu s drugom.

– Rekla bih mu: 'Pa, da vidim kakva nam je cura, je l' nam zgodna?' Jer u tom trenutku to je naša cura – odgovorila je Danijela.

Sljedeće pitanje odnosilo se na vjenčanje i Danijela je morala odgovoriti što bi napravila da njezin dugogodišnji dečko Petar Grašo počne inzistirati na vjenčanju.

– Kad bi Grašo počeo inzistirati da se vjenčamo, odmah bih pobjegla iz stana – sa smiješkom je kazala pjevačica. 

>>Zamijenila more - snijegom! Pogledajte kako Danijela Martinović uživa na talijanskom skijalištu

>>Nina Badrić i Bernard Krasnić nakon četiri godine dobili crkveno poništenje braka

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 11

OX
oxymoron
09:09 28.03.2017.

A s drugim?

NE
Nenadjebivi
10:03 28.03.2017.

Moje mišljenje je da je njihova tobožnja veza zapravo paravan .

SA
Samo17
00:38 29.03.2017.

Halo ljudi, pa ovo je samo zezanje...1, ovo je staro godinu dana; 2 emisija je zabavnog karaktera i Danijela se kao i obicno dobro snasla: 3 eh da je vecini biti ovakvog duha kao ona pa gdje bi nam bio kraj