U INOZEMSTVU

Danijela Martinović 40. rođendan slavila bez Petra Graše

Foto: joanna paciorek
Danijela Martinović 40. rođendan slavila bez Petra Graše
16.07.2011.
u 22:00
Splitska je pjevačica ušla u četvrto desetljeće, međutim svoj okrugli rođendan nije proslavila s dugogodišnjim dečkom, pjevačem Petrom Grašom.
Pogledaj originalni članak

- Žene u četrdesetima su ljepše, zgodnije, poletnije i sretnije. Nemam problema s godinama - rekla je nedavno za Večernji list splitska pjevačica Danijela Martinović koja je prekjučer napunila 40. No, nije ga proslavila s dugogodišnjim dečkom Petrom Grašom. Kako doznajemo, glazbenica je nedavno otputovala izvan Hrvatske s prijateljicama.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

DR
DrinaSancta
01:06 17.07.2011.

Nije ona ušla u četvrto desetljeće, nego - bome - u peto ! Stara koka, dobra juha ! Grašo se, čini se, nasitio juhe. Valjda čovjek više voli papaline i sardelu. :))

DE
deus ex machina
06:09 17.07.2011.

Danijela je komad......................ali njezin repertoar su čiste hrvatske \"cajke\" (Made In Huljić). Šteta !

NI
nikola
22:54 16.07.2011.

a ja sam mislio da kada čovjek navrši četrdeset godina, da ulazi u peto desetlječe - izgleda da sam u krivu, morat ću poduku potražiti kod ovog pametnog novinara - ponekad mi je stvarno žao novca koji je utrošen u nepismene \"intelektualce\" - uzaludno su trošili novac kako svojih roditelja, tako i poreznih obveznika - a toliko pismenosti su mogli steči i sa završenom osnovnom školom.