Oaza na Braču

Danijela Dvornik pokazala svoju novu kuhinju: Svijetli kao Betlehem, nije se štedjelo

Foto: Instagram/riley.loudermilk
Danijela Dvornik
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
danijela dvornik
Foto: Instagram/riley.loudermilk
Danijela Dvornik
Foto: Instagram
09.04.2021.
u 08:36
Danijela se prije više od godinu dana upustila u uređenje obiteljske kuće u Sutivana i sada lagano sve radove privodi kraju.
Pogledaj originalni članak

Obiteljska kuća u Sutivanu na Braču već je godinama ljetna oaza Danijele Dvornik i s vremenom na otoku je počela provoditi sve više vremena i prije više od godinu dana odlučila je urediti kuću i polako je sada uređenje privela kraju pa je svojim pratiteljima na Instagramu podijelila fotografije nove kuhinje i otkrila što još nedostaje.

- U čekanju da konačno uredim terasu jer nas vrijeme stalno iznenađuje, malo šminkam kuhinju i neke detalje. Fali mi samo frižider da sve bude na  mjestu. Rasvjeta je stavljena i zahvaljujući sestri, kuća ima impozantan broj rasvjetnih tijela ( nije se štedjelo 😁) pa kad sve raspalim svijetli kao Betlehem. Iskreno, jedva čekam da sve privedem kraju jer mi je dosta alata, prašine,  građevinskog, materijala i majstora. Odužilo se.- napisala je Danijela, a u komentarima joj se javila glumica Anja Šovagović koja je veći dio prošle i ove godine također provela na Braču u obiteljskoj kući jer je njezin stan u Zagrebu uništio potres. - Isplatilo se, draga Danijela... izgleda prekrasno - napisala je Anja. 

Foto: Instagram

Graditi i obnavljati kuću na otoku uvijek je malo duži i teži proces jer transport nije jednostavan kao i na kopnu i iako se sve odužilo 
Danijela je često govorila kako je zadovoljna kako je sve ispalo, a jednom prilikom otkrila je i kako je kupaonica bila najzahtjevnija za napraviti. - Kupaonica. Ona je najzahtjevnija za napraviti jer tu je sve jako važno od izvedbe, do svakog centimetra, pa do izbora pločica, rasvjete i  kupaonske opreme, a sve to u malom prostoru. Cijeli sam proces prošla, čak bi bila u stanju sama lijepiti pločice jer to je gušt, još naročito ako imaš lijepe i razigrane pločice s kojima se treba oprezno i promišljeno. Zadovoljna sam. - rekla je Danijela. 

Pogledajte kakve skupocjene poklone i odjeću poznati kupuju svojoj djeci

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

DU
Deleted user
08:48 09.04.2021.

Glavno da je nedavno bankrotirala, jadna.

SO
sokol99
09:29 09.04.2021.

Ajoooooj kako me jaaaaaaako zanima njezina kuhinja.

MA
Mary5
09:15 09.04.2021.

Kakva li je stara bila, ako je ovo nova ?