nije zaboravila

Danas je Dan očeva, a Maja Šuput posvetila je posebnu objavu suprugu Nenadu

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Maja Šuput i Nenad Tatarinov
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
19.03.2023.
u 13:00
Maja, Nenad i  Bloom proteklih dana uživaju u Dubaiju, a pratiteljima na društvenim mrežama 'vade mast' fotografijama s idiličnog obiteljskog odmora u toplijim krajevima. Iako su nanizali brojna putovanja otkako je njihova obitelj postala bogatija za malenog Blooma, ovo trenutno zasigurno će im se posebno upisati u pamćenje.
Pogledaj originalni članak

Danas je Dan očeva, a pjevačica Maja Šuput nije zaboravila ovaj datum čestitati suprugu Nenadu s kojim je prije dvije godine dobila malenog Blooma koji osvaja srca diljem Hrvatske. 

"Kad je tata tu, sve je juhu hu! Hvala za svu ljubav, pažnju, igru i smijeh tata. Sretan dan Očeva. Volimo te!'' napisala je Maja uz fotku na kojoj Nenad drži pospanog sinčića u krilu. 

 

Maja, Nenad i  Bloom proteklih dana uživaju u Dubaiju, a pratiteljima na društvenim mrežama 'vade mast' fotografijama s idiličnog obiteljskog odmora u toplijim krajevima. Iako su nanizali brojna putovanja otkako je njihova obitelj postala bogatija za malenog Blooma, ovo trenutno zasigurno će im se posebno upisati u pamćenje. Naime, maleni Bloom je u petak proslavio drugi rođendan, a ponosna pjevačica na svom je Instagramu objavila video proslave. 

"Jutarnja dostava torte. Sretan rođendan mojoj najvećoj ljubavi na svijetu, mom najvećem postignuću i razlogu za neopisivu sreću. Moj život posljednje dvije godine okrenuo si naopačke, naučio me što je ljubav i što su prave vrijednosti. Volim te neopisivo, ljubavi moja mala. Dan je spreman za slavlje pa krenimo...", napisala je Maja u opisu videa na kojemu Bloom uživa u kolačima, rođendanskoj svjećici i jagodama s čokoladom.

"Najvećem svjetskom putniku, influenceru i legendi u Hrvata, sretan rođendan", "Sretan rođendan ljepotanu", "Sretan drugi rođendan malom frajeru" - samo su neki od komentara, a Majina objava je u manje u sat vremena od objave prikupila gotovo 9000 lajkova. 

Inače, Bloom je u samo prve dvije godine svog života proputovao puno više nego mnogi tijekom cijelog svog života. S roditeljima je  proputovao hrvatsku obalu od krajnjeg sjevera pa sve do Dubrovnika. Bio je na na Brijunima, Opatiji, Poreču, Braču, Murteru, Hvaru, Korčuli i brojnim drugim destinacijama na Jadranu, a posjetio je i svjetske hit destinacije. Uživao je u Italiji, ljetovao u Turskoj, uživao u čarima Istanbula, odmarao na Mauricijusu, vozio se gondolom u Veneciji, slušao marijače u Meksiku, posjetio je i Abu Dhabi, a zasigurno smo da i trenutno u Dubaiju obitelj smišlja planove za istraživanje nekih novih destinacija. 

Podsjetimo, Maja i Nenad su se vjenčali 2019. godine na luksuznom imanju u istarskim Balama. Na ceremoniji im je pjevala operna pjevačica Martina Tomčić.

Raskošnu vjenčanicu joj je dizajnirao dugogodišnji prijatelj Marko Grubnić. Haljina je sa stražnje strane imala otvorena leđa i raskošan slojeviti šlep s volanima, dok je s prednje strane skrojena tako da prati liniju tijela. Tulum je trajao cijelog vikenda, a mnogi su Majino vjenčanje odmah proglasili vjenčanjem godine.

VIDEO Jelenu Balašević uznemirile vijesti o majci Oliveri: Bila sam za volanom, doživjela sam užasan stres

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

BI
Bigolino1
19:04 19.03.2023.

Tolko glume u ovoj fotki…