Tvoje lice zvuči poznato

Damir Kedžo nosit će uski korzet, a Filip Dizdar postaje 'Fajči'

Foto: Nova TV
Tvoje lice zvuči poznato
Foto: Nova TV
Tvoje lice zvuči poznato
Foto: Nova TV
Tvoje lice zvuči poznato
Foto: Nova TV
Tvoje lice zvuči poznato
Foto: Nova TV
Tvoje lice zvuči poznato
Foto: Nova TV
Tvoje lice zvuči poznato
28.10.2016.
u 16:00
Matteo Cetinski odlučio je da će joker-izvođač umjesto njega otpjevati Adelin hit "Hello"
Pogledaj originalni članak

Natjecatelji showa "Tvoje lice zvuči poznato" svake nedjelje ljestvicu podižu još više i iz emisije u emisiju sve više se vesele teškim transformacijama. Ove nedjelje Damira Kedžu ćemo ugledati u uskom korzetu jer postaje Carmen.

– Meni je to ultimativno pjevanje. Mislim da interesantnije od ovoga ne može biti. Nemam tu tehniku, nisam to nikada radio – izjavio je Kedžo, no vidjet ćemo uskoro kako je uspio savladati zahtjevnu Carmen i kako će otpjevati jednu od najpoznatijih arija ove opere ''Habaneru''.

Zanimljiva transformacija očekuje i Žanamari Perčić koja će se pretvoriti u automehaničara kojeg je Billy Joel glumio u spotu za poznati hit ''Uptown girl''. – Zanimljiv mi je taj njegov pogled. Svi znamo tu pjesmu – komentira Žanamari. 

U prošloj emisiji Matteo Cetinski odlučio je da će se njegov joker transformirati u Adele i otpjevati pjesmu "Hello", a koga je odabrao za ovaj teški zadatak, saznat ćemo tek u nedjelju. 

– Trenutačno sam Fajči, prijelazni stadij između Filipa i Tajči  – našalio se Filip Dizdar o svojoj preobrazbi u Tajči i zadatku da otpjeva njenu pjesmu ''Smokvica''. Filip će biti našminkan i odjeven baš kao Tajči u ovom spotu, a iza njega je nekoliko dana treniranja njezinih specifičnih plesnih pokreta i gestikulacija. Fil Tilen zabavit će nas s hitom ''Sexy and I know it'' od LMFAO.

– Moram se skinuti gol pred milijunom ljudi, to mi je malo tlaka – komentirao je Fil, no on zna da će morati proći transformaciju i imitaciju spota u potpunosti te će pristati na sve elemente.

Hanu Hegedušić vidjet ćemo u ulozi četvrte članice žirija ovotjedne emisije, Danijele Martinović, a izvest će dvije njezine pjesme – ''Neka mi ne svane'' i ''Pleši sa mnom''. Lanu Jurčević čeka muška uloga, transformacija u Seana Paula i pjesma ''Temperature'', a Ana Maras ove će se nedjelje u showu Nove TV podsjetiti na hit Vlade Kalembera ''Vino na usnama''.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.