Nove fotografije

Čudesna transformacija slavne Adele! Nitko je ne prepoznaje s 40 kg manje

Foto: PA/Pixsell
Adele
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: PA/Pixsell
Adele
Foto: REUTERS
Adele
Foto: REUTERS
Adele
Foto: Instagram
Adele
02.08.2020.
u 13:07
Pjevačica je objavila novu fotografiju na Instagramu i sve je iznenadila svojim izgledom i novom linijom.
Pogledaj originalni članak

Više od 40 kilograma pjevačica Adele izgubila je u svega nekoliko mjeseci i sve je iznenadila svojom čudesnom transformacijom, a svaka nova fotka koju objavi na Instagramu njezine obožavatelje ostavlja u čudu. - Hvala ti kraljice što se uvijek osjećamo voljeno kroz tvoju umjetnost - napisala je Adele na fotografiji koju je posvetila svojoj kolegici Beyonce i i njezinom albumu Black is King. S dugom kovrčavom kosom i tankom linijom Adele je neprepoznatljiva, a obožavatelji su joj poručili da izgleda fantastično i udijelili su joj komplimente za novi look.

Foto: Instagram

Za ovakvu promjenu zaslužna je dijeta sirtfood ali i Adelin osobni trener koji je gotovo svaki dan s njom bio u teretani. Spomenuta sirtfood dijeta svoj temelj ima u sirtuinima, skupini proteina koji reguliraju niz tjelesnih funkcija, uključujući metabolizam, upalne procese i životni vijek. Namirnice koje se koriste u ovoj dijeti su heljda, orasi, rikula, radič, borovnice, kelj, jagode a u kategoriju namirnica koje se smiju jesti tijekom ove dijete su i crna čokolada i kava. Kreatori ove dijete su britanski nutricionisti Aidan Goggins i Glen Matten koji su htjeli osmisliti dijetu koja će polako i zdravo omogućiti ljudima da se riješe viška kilograma.

Pjevačica se nedavno rastala od supruga Simona Koneckija i par je odlučio ne puštati u javnost nikakve detalje o svom razvodu. Zajedno su proveli osam godina od kojih su tri bili u braku i i zbog svog sina odlučili su kako ne žele u javnost izlaziti s informacijama o razlozima zbog kojih više nisu zajedno.

VIDEO Neven Ciganović otkriva nam sve o svojim estetskim operacijama i je li zaljubljen u Grubnića

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.