Uoči koncerta u Aurori

Indira o svojoj veseloj naravi: Kažu da smijeh pomlađuje, pa zašto ne ostati mlad?

Foto: Goran Jakuš/Pixsell
indira
Foto: Borna Filic/PIXSELL
Colonia na Bundekfestu
Foto: Borna Filic/PIXSELL
Colonia na Bundekfestu
Foto: Borna Filic/PIXSELL
Colonia na Bundekfestu
Foto: Borna Filic/PIXSELL
Colonia na Bundekfestu
24.06.2015.
u 07:50
Vrckava i uvijek dobro raspoložena Indira Levak otkrila nam je kakav spektakl priprema za otvorenje ljetne sezone u primoštenskoj Aurori, žali li za čime u karijeri, ali i koja je tajna njene vesele naravi
Pogledaj originalni članak

Trenutno promovirate najnoviji singl "Tragovi"...

Colonia radi punom parom kao i uvijek, nova pjesma i spot „Tragovi“ ugledali su svjetlo dana i reakcije su iznad očekivanja s obzirom da smo na novom albumu „Feniks“ željeli biti malo drugačiji od onoga na što je naša publika navikla.

Pred vama ja nastup u primoštenskoj Aurori u kojoj ste već gotovo stalni gosti.. Što biste poručili publici koja će kupiti ulaznice?

Veselim se nastupu u Primoštenu koji je pravi dragulj hrvatskog Jadrana i turistički grad koji živi ljeto punim plućima. Tamo je uvijek živo, veselo rasplesano baš kao i Colonia, ove godine nam je pripala čast da otvorimo sezonu 2015. Aurora mi je baš zbog toga ostala u sjećanju jer osim što je prekrasan klub ima i tu jednu posebnu publiku koja zna pratiti Coloniju u vrućim ritmovima dancea. Zato ne propustite 26.06.2015. spektakl u Aurori.

 Kada pogledate svoju karijeru, žalite li za čime?

Ne, sve se u mojoj karijeri dogodilo, ili nije, s razlogom! Nemamo svi isti put u životu i karijeri, a to i jest čar života! Svi dobijemo lekcije iz kojih učimo i ako smo pametni izvučemo ono najbolje za sebe! Ja sam zadovoljna sa svojom karijerom i mislim da ljudi prepoznaju moju iskrenost i to nagrađuju!

Planirate li godišnji ove godine?

Naš godišnji će biti najvjerojatnije 9 mjesec krstarenje 15 dana bez telefona.

 Na tv ekranima ste uvijek nasmijani i veseli. U čemu je tajna?

U životu treba uživati i veseliti se. Ja sam oduvijek takva! Kažu da smijeh pomlađuje, pa zašto ne ostati mlad?!

>>Grupa Colonia otvara ljetnu koncertnu sezonu u Aurori!

>>Dance groznica trese metropolu – koncert Colonie u Green Gold Clubu!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

KM
ko_munjara
08:07 24.06.2015.

Kažu da kokain tjera na smijeh, pa čemu ga ne probati?

Avatar Golum
Golum
21:45 29.06.2015.

Ne moze dati jedan suvisli odgovor....samo se krevelji kad prica