tajne prošlosti

Colin Firth zbog karijere ostavio sina i ljubav svog života

Foto: pixsell
Colin Firth zbog karijere ostavio sina i ljubav svog života
22.01.2011.
u 16:24
Ovogodišnji kandidat za Oscara u mladosti je bio ludo zaljubljen u kanadsku glumicu Meg Tilly s kojom je živio u prikolici u dubokoj šumi pokraj Vancouvra. LJubav su pobijedile ambicije mladog glumca.
Pogledaj originalni članak

O britanskom glumcu Colinu Firthu, koji je ovogodišnji najozbiljniji kandidat za Oscara, uvijek se pisalo u superlativima – odličan glumac, suprug i otac. Naime, Firth je već 15 godina u sretnom i vrlo skladnom braku s Talijankom Livijom Giuggioli s kojom ima dvoje djece, no nedavno je na svjetlo dana isplivala vrlo zanimljiva priča o njegovoj prvoj velikoj ljubavi, kanadskoj glumici Meg Tilli s kojom ima 21-godišnjega izvanbračnog sina Willa, piše Daily Mail.

Colin je Meg upoznao prije 22 godine i živio je s njom u prikolici u dubokoj šumi pokraj Vancouvera. Jedno vrijeme bio je stolar da bi prehranio obitelj, no u cijeloj priči snažnu ljubav pobijedila je Colinova ambicija da postane uspješan glumac. Zbog karijere koju je htio izgraditi u rodnoj Britaniji, Colin je napustio Meg i sina, s obećanjem da će se vratiti. Obećanje nije ispunio, zbog čega, kažu njegovi najbolji prijatelji, sebi nikad neće oprostiti. Unatoč svemu sa sinom Willom uspio je izgraditi dobar odnos.

Izvorni tekst možete pročitati ovdje.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.