Zvijezda 'Seks i grada'

Cynthia Nixon otkrila da je njen sin transrodna osoba

Foto: Instagram
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
23.06.2018.
u 15:13
Njen 21-godišnji sin rođen je kao djevojčica Samantha.
Pogledaj originalni članak

Tako sam ponosna na svog sina Samuela Josepha koji je diplomirao ovaj mjesec - napisala ke glumica Cynthia Nixon na Instagramu uz fotografiju na kojoj je njen sin i ona te je uz ovo napisala i kako pozdravlja sve koji slave Dan transrodnih osoba. 

 

 

 

Ovom objavom glumica najpoznatija po ulozi u seriji "Seks i grad" otkrila je da je i njen sin Samuel transrodna osoba. Naime, Samuel je rođen kao djevojčica Samantha i Cynthia je njega  i drugog sina Dannyja dobila u braku s Dannyjem Mozesom.

U braku s Mozesom bila je od 1988. do 2003. godine, a nakon toga udala se za Christine Marinoni s kojom ima sina Maxa. Cynthia se nedavno posvetila političkoj karijeri i kandidrala se za mjesto guvernera New Yorka.

Foto: Youtube Screenshot
Foto: Youtube Screenshot
Foto: Youtube Screenshot
Foto: Youtube Screenshot
Foto: IPA/PIXSELL
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

DU
Deleted user
15:24 23.06.2018.

...a nakon toga udala se za Christine Marinoni s kojom ima sina Maxa... Ovaj svijet doista ide u q.

Avatar Apsalar
Apsalar
15:26 23.06.2018.

Ok. I šta to ima veze s nama ili s ostatkom svijeta?! Takve stvari se događaju, nisu pravilo i nisu uzor. Zašto su posebno izdvojene kao takve, zna uređivačka politika "ljudi su nebitni šareni klauni"

DU
Deleted user
18:23 23.06.2018.

Ne. Lažete vi, Cynthia i ta transrodna osoba. To je žena jer svaka njezina stanica i DNK vrišti da je žena.....a njeni osjećaji po tom pitanju uopće nisu bitni. Postoje liječnici ua takve stvari i zovu se psihijatri. Uspješnost liječenja 100%.....jasno je u kom je okruženju rasla i zbog čega je takva. Majka je počela iskorištavati u svoje prizemne političke svrhe.

Još iz rubrike Showbiz