Novi singl

'Cipele' je Nina Badrić napisala u dahu

Foto: PR FOTO
nina badrić
22.10.2015.
u 17:29
Alan Hržica i ja potpisujemo glazbu, a ja ujedno potpisujem i stihove. Moglo bi se reći da je pjesma 'Cipele' - Ninina klasika – kaže Nina
Pogledaj originalni članak

Nina Badrić objavila je novi singl na kanalu Youtube – riječ je o pjesmi "Cipele" čija je suautorica glazbe s Alenom Hržicom te autorica teksta. ''Cipele'' su se danas počele vrtjeti i po radiopostajama.

– Pjesma  ''Cipele'' nastala je u dahu, kao što sve moje autorske pjesme nastaju. Bez namjere da se išta napiše, nekako duša sama vrisne kad joj je za to vrijeme. Alan Hržica i ja potpisujemo glazbu, a ja ujedno potpisujem i stihove. Moglo bi se reći da je pjesma ''Cipele'' - Ninina klasika. A Predrag Martinjak sve je upakirao u sjajan aranžman. Nadam se da će pjesma naći svoj put do ljudi i da je ovo jedna od onih pjesama koje će uvijek trajati – izjavila je Nina o novoj pjesmi.

>> Nina Badrić oduševila nastupom na prijamu u Moskvi!

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.