hit model

Cijena bi vas mogla iznenaditi! Nina Badrić oduševila pratitelje u ležernom izdanju, svima za oko zapela trenirka

Foto: Instagram
Foto: Asos
Foto: Asos
23.11.2021.
u 14:02
Pjevačica trenutačno boravi u Makedoniji, a odatle se javila obožavateljima objavivši fotografiju u upečatljivoj trenirci za koju je dobila same pohvale.
Pogledaj originalni članak

Pjevačicu Ninu Badrić (49) navikli smo vidjeti u svečanim haljinama i glamuroznim izdanjima pa je njezine brojne pratitelje iznenadilo ležerno izdanje u kojem se Nina pojavila u trenirci. Pjevačica trenutačno boravi u Makedoniji, a odatle se javila obožavateljima objavivši fotografiju u upečatljivoj trenirci za koju je dobila same pohvale. 

Riječ je o modelu koji je hit na Asosu, gdje se odvojeno prodaju gornji i donji dio. Cijena pojedinačnih dijelova je 27 funti (oko 240 kuna), što znači da komplet stoji oko 480 kuna, što je zaista poprilično niska cijena za komplet lijepe i kvalitetne ženske trenirke. 

Foto: Asos

Pjevačica je očito i sama oduševljena ovom modnom investicijom jer na Instagramu ima čak nekoliko fotografija u ovom izdanju. "Odlučila sam biti sretna i ne znam kad ću se vratiti", napisala je pjevačica u opisu posljednje fotografije na Instagramu na kojoj također pozira u omiljenoj trenirci. 

VIDEO Pogledajte Večernjakov podcast s Alanom Hržicom 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

DU
Deleted user
14:20 23.11.2021.

pa koja je cijena ?