dežurni komentator

Ciganović nezaustavljiv: 'Šarić ima predubok čučanj i hoda po jajima. Žiri je genijalan'

Foto: Facebook screenshot
Foto: Instagram
Foto: Nova TV
Foto: Instagram Asos
02.06.2019.
u 22:56
Navikli smo da Neven Ciganović redovito komentira TV program i proziva voditelje, glumce i sudionike različitih emisija - ni ovoga puta mu nije promaknuo "Ples sa zvijezdama".
Pogledaj originalni članak

- Slavko, večeras si posebno muževan. Super ti je frizurica - stoji u komentaru Nevena Ciganovića na vlastitoj objavi gdje komentira završnicu emisije 'Ples sa zvijezdama'. 

Kako to inače biva, stilist ne štedi nikoga u svojim komentarima. Dotaknuo se i trećeplasiranog finalista Ivana Šarića.

- Šarić ima predubok čučanj i hoda po jajima. Žiri je genijalan - rekao je u komentaru ispod.

Podsjetimo, Nevenu su na meti stajlinzi mnogih voditeljica, pa je tako svoju porciju dobila i Antonija Blaće koju je pošteno iskritizirao zbog perike koju su joj dali da nosi.

- Ne znam da li je problem samo u meni, ali meni se nekako čini da se ovi srpski stilisti i frizeri ali ono na najžešće sprdaju s Antonijom! Ili je možda Blaće u međuvremenu od kad je to snimala, i sada kad sam je vidio na ”Hall of Fame” partiju rodila, a da to nitko ne zna? - napisao je Ciganović.

Nije ni Miu Kovačić lišio komentara na račun frizure koju je usporedio s Antonijom Blaće.

– Antonija Blaće, spavaš li mirno? Ukrala je tvoju frizuru napravljenu u Kini – napisao je Cigi (47) na svom Facebook profilu, a fanovi su masovno podržali njegovu objavu.
 



 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

HA
hammer
18:16 04.06.2019.

Ciganoviću plastični demonuuuu....