prelijepa manekenka

'Praktički ću biti trudna do kraja života'

Foto: Instagram
chrissy teigen
Foto: Instagram
john legend i chrissy teigen
Foto: Instagram
chrissy teigen
Foto: Instagram
chrissy teigen
Foto: PBG/Press Association/PIXSELL
Chrissy Teigen
Foto: Instagram
chrissy teigen
27.05.2015.
u 20:00
– Želimo mnogo djece. Voljeli bismo imati troje ili četvero svoje djece, a potom i posvojiti. Praktički ću biti trudna do kraja života – rekla je Teigen
Pogledaj originalni članak

Puno je promjena na vidiku za Johna Legenda i Chrissy Teigen. Sele se u Los Angeles, a čim se smjeste, planiraju raditi na djeci.

– Želimo mnogo djece. Voljeli bismo imati troje ili četvero svoje djece, a potom i posvojiti. Praktički ću biti trudna do kraja života – rekla je Teigen.

– Gledate Kim Kardashian i vidite kako ženska tijela postaju prekrasna. Radujem se što ću dobiti grudi – dodala je Teigen i time pohvalila prijateljicu Kim.

>>Šokirat će vas promjena frizure lijepe manekenke

>>Je li ruka Johna Legenda otišla preduboko ispod suprugine haljine?

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 11

Avatar Vrtlaric
Vrtlaric
09:45 28.05.2015.

Ovaj članak treba ići u takmičenje za najgori ikad.

Avatar Honduras
Honduras
09:35 28.05.2015.

baš zanimljivo "razmišljanje" - za roditi četvero djece bit će trudna do kraja života??? što ta cura ima u glavi? osim čistog vakuma?

Avatar Ironman0105
Ironman0105
21:22 27.05.2015.

Di je ta prekrasna? A posto zivim u USA, i poznajem prilike, s crncem ce biti stalno trudna, htjela to ona ili ne.