ljubav nije umrla

Chris Martin i Gwyneth Paltrow pred pomirenjem?

Foto: Press Association/Pixsell
gwyneth paltrow
Foto: GOOP
gwyneth paltrow
Foto: Dennis Van Tine/Press Association/PIXSELL
Gwyneth Paltrow
03.11.2014.
u 10:51
Iako se nedavno pisalo da su Jennifer i Chris prekinuli te se potom pomirili, činio se da od pomirenja ništa...
Pogledaj originalni članak

Ljubavni trokut sastavljen od Chrisa Martina, Gwyneth Paltrow i Jennifer Lawrence i dalje poprilično zbunjuje sve koji promatraju sa strane.

Iako se nedavno pisalo da su Jennifer i Chris prekinuli te se potom pomirili, činio se da od pomirenja nema ništa. Sada američki mediji izvještavaju kako će ubrzo doći do pomirenja između glazbenika i Gwyneth, s kojom ima i dvoje djece.

Jennifer je navodno Chrisa ostavila zbog toga što je nastavio glumiti sretnu obitelj s bivšom. Glazbenik i glumica jako su povezani, a zbog djece od početka ne žele narušavati idilične odnose.

>>Chris Martin i Jennifer Lawrence se pomirili unatoč Gwyneth Paltrow

>>Već su prekinuli! 'Nije mogla trpjeti što se igra sretne obitelji s Gwyneth'

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

LI
liliZG
12:35 03.11.2014.

jesu, nisu,jesu,nisu,....fala bogu da žutilo ima o čemu pisati...

Još iz rubrike Showbiz