NOVI POČETAK

Cheryl uklonila tetovažu “gospođa C” koju je donedavno ponosno nosila

Foto: Pixsell
CHERYL
Foto: Pixsell
cheryl
25.02.2010.
u 12:51
Odlučna da se što prije razvede od supruga Ashleyja Colea, koji ju je varao, koliko je zasad poznato, s pet žena, Cheryl navodno neće tražiti ni novčića od nogometaša čije bogatstvo iznosi 14 milijuna funti.
Pogledaj originalni članak

Da je odlučila uskoro bivšeg supruga koji ju je varao zauvijek izbrisati iz života, Cheryl Cole jasno je dala do znanja uklonivši s vrata tetovažu “gospođa C” koju je donedavno ponosno nosila. Lijepa pjevačica, pišu britanski mediji, također se počela rješavati svih zajedničkih fotografija koje drži u svom domu u Surreyu.

Odlučna da se što prije razvede od supruga Ashleyja Colea, koji ju je varao, koliko je zasad poznato, s pet žena, Cheryl navodno neće tražiti ni novčića od nogometaša čije bogatstvo iznosi 14 milijuna funti.

- Cheryl još nije unajmila odvjetnika, ali se raspituje na sve strane. Neće se boriti za veliku novčanu nagodbu. Samo želi da sve što prije završi da može nastaviti dalje – rekao je izvor blizak 26-godišnjoj pjevačici za britanski The Sun. Mučen grižnjom savjesti, suprug joj je navodno u domu koji su donedavno dijelili ostavio poruku u kojoj se pokušao opravdati za svoje postupke, navodeći i njezinu okupiranost poslom kao jedan od razloga.

- Cheryl je povrijeđena i zbunjena. U jednom trenutku Ashley puzi pred njom i ispričava se zbog svoje izdaje, a u drugom krivi njezinu uspješnu karijeru za raspad braka – prenosi izjavu bliske osobe uskoro bivšeg para Daily Mirror. Slavni sportaš tvrdi da je zastranio jer se osjećao jako usamljeno u braku. Dok je ambiciozna Cheryl radila, on je bio sam kod kuće ili je igrao videoigre dok je bio na putu sa svojim klubom Chelseajem.

Nakon kratkog bijega u Los Angeles, članica britanske pop grupe Girls Aloud koja je nedavno pokrenula uspješnu samostalnu karijeru vratila se u Veliku Britaniju i povukla se u svoju kuću. U srijedu navečer posjetile su je prijateljice i kolegice iz benda kako bi bile uz nju dok prolazi ljubavnu dramu.

- Cheryl cijeni njihovo prijateljstvo i željela je biti s ljudima kojima može vjerovati – otkrio je izvor.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.