Dolaze mlade nade

Charlize Theron nije sigurna da želi zauvijek biti glumica

Foto: Press Association/Pixsell
Charlize Theron nije sigurna da želi zauvijek biti glumica
01.12.2011.
u 11:21
– Kada pomislim da sam uspjela, vjerujem da će to značiti da je vrijeme da se povučem – rekla je 36-godišnja dobitnica Oscara.
Pogledaj originalni članak

Lijepa glumica Charlize Theron otkrila je da nije sigurna želi li zauvijek biti glumica, ali kaže da je baš ta nesigurnost ono što čini njen posao zanimljivim.

– Ne znam jesam li tu da ostanem, ali to je dobra stvar. Mislim da je filmska industrija takva da se nikad ne možeš previše opustiti. Mladi se talenti stalno rađaju. Kada pomislim da sam uspjela, vjerujem da će to značiti da je vrijeme da se povučem – rekla je 36-godišnja dobitnica Oscara.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.