Jenna rodila

Channing Tatum postao otac djevojčice!

Foto: Pixsell
Channing Tatum postao otac djevojčice!
03.06.2013.
u 16:21
Glumica je kćerku donijela na svijet u Londonu, gdje glumac trenutno s kolegicom Milom Kunis snima film "Jupiter Ascending".
Pogledaj originalni članak

Channing Tatum i njegova supruga Jenna Dewan Tatum u četvrtak su postali roditelji djevojčice. Glumica je kćerku donijela na svijet u Londonu, gdje glumac trenutno s kolegicom Milom Kunis snima film \"Jupiter Ascending\".

Vijest su medijima potvrdili roditelji lijepe glumice. - Postali smo djed i baka. Ovo je tako emotivno, ne mogu se prestati smijati. Oni su nevjerojatan par i bit će divni roditelji, izjavio je Jennin otac. Par se upoznao prije šest godina na setu filma \"Step Up\", a vjenčali su se na plaži u Malibuu 2009. godine nakon tri godine veze.

>>Channing Tatum i supruga Jenna čekaju svoje prvo dijete

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.