Foto: Promo Horor hit Časna
Foto: Promo Horor hit Časna
Foto: Promo Horor hit Časna
Foto: Promo Horor hit Časna
Foto: Promo Horor hit Časna
Foto: Promo Horor hit Časna
Foto: Promo Horor hit Časna
Foto: Promo Horor hit Časna

Budite spremni vrištati od straha - ČASNA je stigla u kina

06. 09. 2018. u 08:55
Horor hit Časna, u distribuciji Blitza, pogledajte već danas u svim kinima

Zlo se pod krinkom svetog vratilo u horor-trileru „Časna“, posljednjem poglavlju svijeta „Prizivanje“ Jamesa Wana koji su svojom jezovitošću obuzeli gledatelje u cijelom svijetu.

Ovaj film u potpunosti je posvećen nastanku užasavajućeg lica demonske časne Valak koja je proganjala vizije Lorraine Warren i ispunjavala ju užasom u hitu „Prizivanje 2“.

Foto: Promo Horor hit Časna

Oprosti nam grijehe naše

Novi film režirao je Corin Hardy („The Hallow“) prema scenariju Garyja Daubermana (“IT”, filmovi “Annabelle”), a producirali James Wan i Peter Safran, koji je producirao sve filmove iz franšize.

Ne uvedi nas u napast

Kad mlada redovnica u rumunjskom samostanu počini samoubojstvo, Vatikan pošalje u istragu iskusnog svećenika s mučnom prošlošću i novicijatkinju koja se ubrzo treba zarediti kako bi otkrili što se točno dogodilo. Zajedno će saznati strašnu tajnu tog reda. Riskirat će ne samo svoju vjeru nego i dušu te razotkriti malicioznu silu u tijelu časne, a sam samostan postat će užasavajućim poprištem bitke između živih vjernika i prokletih duša.

Foto: Promo Horor hit Časna

u samostanu se ni na jedan tren ne smije prestati čuti molitva… bez obzira na sve.

Međutim, u samostanu se krije jedna časna sestra koja nije prestrašena…Bonnie Aarons ponovila je svoju ulogu iz prethodnog nastavka „Prizivanje 2“ i još jednom utjelovila demonsku časnu. James Wan je kao producent filma izjavio: „Sama pomisao kako se nešto što smatramo svetim i čistim, poput časne sestre, može pretvoriti u toliko zlu i nadnaravnu pojavu već od početka će duboko uznemiriti mnoge gledatelje.“

Foto: Promo Horor hit Časna

Izbavi nas od zla

U filmu glume Demian Bichir (“A Better Life”) kao otac Burke, Taissa Farmiga (televizijska serija “American Horror Story”) kao sestra Irene te Jonas Bloquet (“Elle”) kao mjesni žitelj Frenchie. Također glume Charlotte Hope (televizijska serija “Game of Thrones”) kao sestra Victoria, Ingrid Bisu (“Toni Erdmann”) kao sestra Oana, a Bonnie Aarons ponovit će svoju ulogu iz filma “Prizivanje 2” kao nečista sila u tijelu časne.

Hardy je zaključio: „Smatram kako je ovaj gotički svijet koji smo stvorili uistinu zastrašujuće mjesto, a mi – kao i demonska časna Valak – samo čekamo gledatelje da ga posjete.

Samo se pripremite na to da ćete vrištati od straha.“

Horor hit Časna, u distribuciji Blitza, pogledajte već danas u svim kinima.

Neurofeedback
Zašto se sve više roditelja odlučuje za UMO igraonicu i što je to neurofeedback?
pogledajte na vecernji.hr
Vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice vecernji.hr kliknite na "Slažem se".