zna se i spol

Sretne vijesti u obitelji Dinamovca! Iva Šarić čeka bebu s Brunom Petkovićem

Foto: Instagram screenshot
Foto: HRT
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram
Foto: Instagram/riley.loudermilk
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
26.01.2021.
u 13:04
Poznati nogometaš koji inače rijetko s medijima dijeli trenutke iz privatnog života priznao je da ga ne smeta što je otkrivena njihova slatka tajna. – Nema veze što ste doznali – izjavio je Petković
Pogledaj originalni članak

Hrvatski nogometni reprezentativac Bruno Petković i manekenka Iva Šarić očekuju svoje prvo zajedničko dijete. Premda par nije potvrdio svoju vezu, niti su na društvenim mrežama objavili zajedničke fotografije, Gloria doznaje da bi TV voditeljica trebala roditi već krajem ožujka. Poznati nogometaš koji inače rijetko s medijima dijeli trenutke iz privatnog života priznao je da ga ne smeta što je otkrivena njihova slatka tajna. – Nema veze što ste doznali – izjavio je Dinamovac Petković novinarima Glorije. 

Podsjetimo, bivša manekenka Iva Šarić ex. Leko (32), bila je u braku s nogometašem Jerkom Lekom od 2012. godine. Osvojila ga je 2008. godine, a četiri godine kasnije održano je vjenčanje u crkvi sv. Josipa na Trešnjevci. Iva je imala 19 godina, a Jerko 32 godine.

Foto: HRT

Prije tri godine počelo se pisati o njihovu razvodu, ali tek su u ožujku 2018. odlučili priznati da su se razišli. U braku su dobili dvoje djece, sinove Carlosa (8) i Leona (6).

S druge strane, iza Brune je višegodišnja veza, kojoj je kraj došao u listopadu prošle godine, s manekenkom Teom Slavicom za koju mnogi tvrde da Iva izgledom podsjeća na nju. Tada nam je Slavica rekla da je "od sada Bruno Petković slobodan dečko".

Nakon što smo je upitali o razlozima prekida, rekla nam je kako ne želi komentirati svoju bivšu vezu, čime nam je potvrdila da je između njih zaista gotovo.

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 35

Avatar drug Joža
drug Joža
13:52 26.01.2021.

Ta je odmah zatrudnila...za svaki slučaj

TA
Tajg
14:23 26.01.2021.

Dobro se namistila i ima šta očekivat.

LI
lipa75
13:45 26.01.2021.

Nogometaše inače krasi jedna osobina koju ne želim imenovati, ali da to toliko možeš biti u ovom slučaju stvarno mi nije jasno. Dečko može birati koju hoće, a na kraju ga obrlatila sonzoruša na kvadrat.