strasna veza

Britt Ekland slala je poštom svoje gaćice Rodu Stewartu

Foto: pixsell
Britt Ekland slala je poštom svoje gaćice Rodu Stewartu
10.10.2012.
u 16:29
Bondova djevojka i roker bili su u vezi dvije godine. Bili su vrlo intimni i dane su provodili u krevetu, a on ju je na kraju jako povrijedio
Pogledaj originalni članak

Rod Stewart bio je u vezi s Britt Ekland, poznatom Bondovom djevojkom, od 1975. do 1977. Za to vrijeme su, kaže roker, imali strasne ljubavne odnose.

– Bili smo vrlo intimni i u samo tjedan dana u nju sam se zaljubio. Vrijeme smo provodili u krevetu. Kasnije, kada smo se jedno od drugoga počeli hladiti, slala mi je poštom ljubavne poruke u kojima su često bile i njene gaćice – ispričao je Rod Stewart.

– Bili smo skupa kratko, ali intenzivno. Naučila me svemu što znam o umjetnosti. Bili smo jako romantični. Ona je bila uvjerena da ćemo se vjenčati, a ja sam znao da se to nikada neće dogoditi. Jako sam je povrijedio. To je još jedan dokaz da muškarac može biti s najljepšom ženom na svijetu i opet biti budala – kaže Rod.

ŽESTOKA BORBA IZNAD CRNOG MORA

VIDEO Ukrajina naoružala svoje dronove pa ušla u bitku s ruskim helikopterom: 'Mnogi su mislili da je ovo nemoguće'

Na snimci se vidi ukrajinski dron kako spretno manevrira kako bi izbjegao napade ruskog jurišnog helikoptera. Ipak, naposljetku, dron usporava i zaustavlja se prije nego što ga zahvati nova paljba. Zapali se, a zatim eksplodira. Ovaj prizor označava prvi put da je primijećena ukrajinska pomorska bespilotna letjelica naoružana protuzračnim projektilom, što je znak brze evolucije u strategiji obrane Ukrajine.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

KI
Kiki42
13:14 11.10.2012.

Pa nije mogla poslati njihov sadržaj.