Kraljevska krv mami

Britanska pjevačica Adele želi izaći na spoj s princem Harryjem

Britanska pjevačica Adele želi izaći na spoj s princem Harryjem
08.06.2011.
u 17:06
Sviđa mi se princ Harry. Znam da sam rekla kako nikada ne bih izašla s crvenokosim muškarcem, ali ipak je riječ o princu. Voljela bih s njim izaći, mislim da bismo se mnogo smijali, rekla je pjevačica.
Pogledaj originalni članak

Britanska pjevačica Adele izjavila je da joj se vrlo sviđa princ Harry te kako ne bi imala ništa protiv da s njim izađe na spoj.

– Sviđa mi se princ Harry. Znam da sam rekla kako nikada ne bih izašla s crvenokosim muškarcem, ali ipak je riječ o princu. Voljela bih s njim izaći na spoj jer mislim da bismo se mnogo smijali – istaknula je pjevačica.

Dodala je da nema dobrih iskustva kada su u pitanju izlasci s poznatim muškarcima.

– Do sada sam izašla s petoricom poznatih muškarca i to mi se nije svidjelo. Svi vas gledaju pa onda morate izlaziti na skrivena mjesta, gdje vas neće prepoznati – objasnila je Adele.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.