morao na operaciju?

Brad Pitt viđen kako iz bolnice izlazi u invalidskim kolicima, fanovi u strahu

Foto: profimedia
Foto: profimedia
Foto: MARIO ANZUONI/REUTERS/PIXSELL
Foto: MARIO ANZUONI/REUTERS/PIXSELL
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Youtube screenshot
17.04.2021.
u 22:00
Podvrgnuo se zahvatu koji se odvija pod anestezijom, zbog čega je trebao malu pomoć pri izlasku iz bolnice.
Pogledaj originalni članak

Holivudski glumac Brad Pitt trudio se sakriti identitet, no paparazzi su ga prepoznali i snimili kako iz bolnice na Beverly Hillsu izlazi u invalidskim kolicima. 

Fotografije su odmah počele kružiti internetom, a obožavatelji su u strahu čekali vijest zašto je njihov omiljeni glumac morao u bolnicu. Čini se kako razloga za strah nije bilo jer je Brad morao samo na manji operativni zahvat vađenja umnjaka koji su mu stvarali probleme. Brad je iz bolnice izašao poptuno neprepoznatljiv, sa kapuljačom preko glave, sunčanim naočalama i zaštitnom maskom. Ali čak ni to nije zavaralo fotografe.

Mediji pišu kako je glumac morao na operaciju kako bi riješio zdravstveni problem s umnjacima. Podvrgnuo se zahvatu koji se odvija pod anestezijom, zbog čega je trebao malu pomoć pri izlasku iz bolnice.

Foto: profimedia

Nakon operacije ga je član zdravstvenog osoblja zbog sigurnosti odvezao u kolicima do automobila i njegova tjelesnog čuvara koji je nosio vrećicu s propisanim lijekovima za ublažavanje bolova, naveli su mediji.

VIDEO>> Kim Kardashian karijeru je započela kao organizatorica ormara, a prije nekoliko dana proglašena je - milijarderkom!

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

OB
Oblivion
05:02 18.04.2021.

Drhtim, tresem se, neću više moći jesti od brige, dajte broj računa da se sirotom uplati koja kuna.

Još iz rubrike Showbiz