ljubav prema konceptualnom

Borna Rajić u novom videu nadmašila samu sebe – gola vrti kosu!

Foto: Screenshot
borna rajić
28.04.2015.
u 16:50
No, video je ipak jako provokativan. Naime, Borna sjedi gola i igra se svojom bujnom, crnom kosom. U pozadini svira Brahms i njegovo djelo "Hungarian Dances" (Ungarische Tänze)
Pogledaj originalni članak

Borna Rajić odlučila je još jednom pokloniti svijetu svoj videouradak. Ovoga puta ne pjeva, čak i ne govori – samo sjedi.

No, video je ipak jako provokativan. Naime, Borna sjedi gola i igra se svojom bujnom, crnom kosom. U pozadini svira Brahms i njegovo djelo "Hungarian Dances" (Ungarische Tänze). U napetom videu u kojem Borna vrti svoju kosu, očituje se njena ljubav i tendencija prema konceptualnoj umjetnosti.

Veliki kompliment udijelila joj je i jedna od prijateljica na Facebooku, nazvavši je hrvatskom Marinom Abramović. Marina Abramović crnogorska je konceptualna umjetnica i zvijezda performansa svjetske slave.

>>Borna Rajić zapjevala 'Druže Tito, mi ti se kunemo' i udijelila savjet za zdravlje

>>Borna Rajić odlučila je zapjevati: Nakon 'Zdravo, Djevo' ukazala na opasnost od Sotone

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 83

OB
ObrenM
17:06 28.04.2015.

Uvjeren sam da je ovo snimljeno tajnom kamerom u psihijatriskoj ustanovi,gdje ovu vrstu bolesnika nikad vise ne pustaju na slobodu.

DU
Deleted user
17:38 28.04.2015.

Prestala je uzimat lijekove.

Avatar Idler 3
Idler 3
17:30 28.04.2015.

Ja bi prije rekel kak je ta umjetnica dugo sama i rastavljena....predugo... >;-))

Još iz rubrike Showbiz