'nisam kriva'

Bollywoodska ljepotica osuđena na 26 godina zatvora zbog scene vjenčanja

Foto: Twitter
Veena Malik
Foto: Twitter
Veena Malik
Foto: Twitter
Veena Malik
Foto: Twitter
Veena Malik
Foto: Twitter
Veena Malik
Foto: Twitter
Veena Malik
Foto: Twitter
Veena Malik
Foto: Twitter
Veena Malik
27.11.2014.
u 10:04
Pakistansku glumicu Veenu Malik i još troje ljudi pakistanski sud osudio je na 104 godine zatvora zbog scene vjenčanja na televiziji
Pogledaj originalni članak

Poznata pakistanska glumica Veena Malik osuđena je na 26 godina zatvora zbog - "zlonamjernog boghuljenja".

Naime, bollywoodska zvijezda pojavljuje se u sceni vjenčanja koju prati qawwali, omražena vrsta južnoazijske tradicionalne glazbe. Scena je emitirana ovog svibnja na televizijskoj postaji GEO TV te je izazvala zgražanje javnosti.

Zbog bogohulne scene osuđen je i Malikin suprug Asad Bashir Khan te glavni izvršni direktor Media Group Mir Shakil-ur-Rahman, kao tv voditelj Shaista Wahidi te je skupina dobila ukupno 104 godine zatvora. Također moraju platiti i kaznu od 12.000 funti te su im oduzete putovnice.

Foto: Twitter

- 26 godina, ma dajte! To je cijeli život. Vjerujem u presudu viših sudova. Nisam napravila ništa krivo - rekla je Malik koja čeka da presuda postane pravomoćna.

Bollywoodska glumica i ranije je podizala prašinu, kada se 2011. godine pojavila gola na naslovnici FHM-a, s tetovažom ISI-ja, pakistanske obavještajne službe.

>>Mjesni imam plakao je od sreće kad je Asija Bibi osuđena na smrt

>>Zbog filma na internetu islamisti UN traže da se blasfemija kažnjava

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.