Oduševljena

Bogata nasljednica se zaručila, ruku joj sada krasi prsten od dva mil. dolara

Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
03.01.2018.
u 13:53
"Ovo je najromantičniji trenutak u mojem životu", napisala je uz video snimku prosidbe bogatašica Paris Hilton
Pogledaj originalni članak

Bogata nasljednica Paris Hilton i glumac Chris Zylka zaručili su se tijekom vikenda, izvijestila je njezina glasnogovornica.

Zylka ju je zaprosio na skijaškoj stazi u Aspenu, a oduševljena Paris sve pojedinosti prosidbe objavila je na društvenim mrežama. 

"Ovo je najromantičniji trenutak u mojem životu", napisala je uz video snimku prosidbe, a za časopis People nedavno je rekla da je Zylka "savršen", nazvavši ga čovjekom svog života i najboljim prijateljem. 

 

 

Par se upoznao prije osam godina na jednom od partyja organiziranih nakon dodjele Oscara, no ljubavnu su vezu započeli prije dvije godine. Zylka (32) je svojoj ljubljenoj poklonio prsten s velikim dijamantom od 20 karata u obliku kruške u vrijednosti od oko dva milijuna dolara.

Zlatar Michael Green ispripovijedao je da je sa svojim suradnicima prsten dizajnirao za samo dva dana jer je Zylka želio da bude dovršen prije odlaska u Aspen. 

"Bajke postoje", napisala je Paris na društvenim mrežama. 

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

DO
dommar36
22:13 03.01.2018.

Samo novaccccc 😂 😂

ZA
zarkotih
19:29 04.01.2018.

Dajem im 2 meseca i posle svako na svoju stranu.

Još iz rubrike Showbiz