Propali brak

Bivši suprug: Ovo je jedini razlog zbog kojeg više nisam s Angelinom

Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: Reuters
Angelina Jolie
Foto: Reuters
Angelina Jolie
Foto: Reuters/PIXSELL
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: Reuters/PIXSELL/Ilustracija
Foto: IPA/PIXSELL
14.06.2018.
u 10:20
Billy Bob Thornton kaže da mu je Angie i dalje prijateljica kojoj se neizmjerno divi.
Pogledaj originalni članak

Billy Bob Thornton, bivši suprug Angeline Jolie, otkrio je kako je razdoblje u kojem je bio u braku s poznatom glumicom bilo predivno.

– Angie je još uvijek moja prijateljica, ona je divna osoba koja je učinila mnogo dobrih stvari – rekao je 62-godišnji glumac za bivšu suprugu s kojom je bio u braku od 2000. do 2003. godine. 

People prenosi kako se Billy Bob divi njenim filmovima i otkrio je detalje njihova braka koji je u medijima često opisivan kao turbulentan. Ispričao je i  kako su privjesci s krvi koje su nosili nastali sasvim spontano i kako u tome nema nikakve bombastične priče. 

– Mediji su to prikazivali kao da oko vrata nosimo kantu naše krvi – kaže glumac. Na pitanje zašto su se rastali, glumac je rekao:

– Imali smo različite životne stilove, ona je bila spremna za slavu i pojavljivanje u javnosti, a ja sam više volio taj svoj zatvoreni svijet bez ljudi. To je zapravo jedini razlog zbog kojeg danas nismo zajedno. 

Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell, Reuters/Pixsell
Foto: PA/Pixsell, Reuters/Pixsell
Foto: DPA/Pixsell

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

MA
Maxim007
12:46 14.06.2018.

Pametan čovjek