prkosi starenju

Bivši model Iman (57) zamrznuo lice, ali noge odaju godine

Foto: Profimedia
Bivši model Iman (57) zamrznuo lice, ali noge odaju godine
10.09.2012.
u 08:00
Brak s Bowiejem joj je treći, udala se još sa 18 godina za mladića iz Somalije kojeg je ostavila kada je ostvarila uspjeh u SAD-u. Zatim je s boksačem Spencerom Haywoodom dobila kćer Zulechu, no ni ta ljubav nije potrajala.
Pogledaj originalni članak

Nekadašnji supermodel i supruga Davida Bowieja na otvorenju svog internetskog portala pokazala je da njoj godine nisu neprijatelj. Lice joj je kao u dvadesetogodišnjakinje iako je ušla u 58. godinu.

Ipak, kožnate cipele s debelim remenima bile su malo preodvažne za njezine godine. Modna ikona 70-ih i 80-ih godina uvijek je plijenila pozornost. Posljednjih dvadeset godina uživa u mirnom obiteljskom životu uz supruga Davida Bowieja i dvije kćeri. Brak s Bowiejem joj je treći, udala se još sa 18 godina za mladića iz Somalije kojeg je ostavila kada je ostvarila uspjeh u SAD-u.

Zatim je s boksačem Spencerom Haywoodom dobila kćer Zulechu, no ni ta ljubav nije potrajala. Sa Bowiejem se vjenčala 1992. i imaju 12-godišnju kćer Alexandriju Zahru. Prelijepa Somalka uvijek je imala smisao za posao, zarađuje na vrlo uspješnoj kozmetičkoj liniji koju je nazvala – Iman, a ovaj vikend predstavila je svoju web-stranicu.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

LP
Lebron Petrovic
16:34 10.09.2012.

Dobro, barem je izlječila Davida, valjda !

MC
mcmarko
10:52 12.09.2012.

Iman je zamrznula lice. Iman je ipak subjekt u ovoj rečenici. Ona je zamrznula, on je zamrznuo. Gdje (ni)ste učili hrvtski?