'ONI SE NE PODNOSE'

Bivši član Scijentološke crkve iznio detalje oko sukoba Travolte i Cruisea

Foto: Press Association/PIXSELL
John Travolta i Tom Cruise
Foto: Pixsell
Tom Cruise
Foto: 'Alessia Paradisi/Press Association/PIXSELL'
'John Travolta attends a photocall for the movie \'Savages\' in Rome, Italy on September 25, 2012.Photo: Press Association/PIXSELL'
17.04.2018.
u 21:32
- Cruise je čovjek koji jedini ima direktnu vezu prema Miscavigeu - rekao je Tighen i dodao kako je Cruise 2008. dobio medalju za hrabrost kao najveće priznanje koje može dobiti neki član, a to je naljutilo Travoltu koji je pucao od ljubomore.
Pogledaj originalni članak

Brendan Tighen (37), bivši zaštitar u Scijentološkoj crkvi otkrio je za Daily Mail detalje o sukobu dvojice najpoznatijih pripadnika ovog poznatog kulta slavnih. Kako je rekao u intervjuu, glumci John Travolta i Tom Cruise ne podnose se, a povod je taj što se bore za mjesto broj 2 u kultu, odmah iza vođe kulta Davida Miscavigea. Sve do dolaska Cruisea u kult Travolta je bio Miscavigeaov miljenik, no to se promijenilo dolaskom mlađeg glumca.

- Cruise je čovjek koji jedini ima direktnu vezu prema Miscavigeu - rekao je Tighen i dodao kako je Cruise 2008. dobio medalju za hrabrost kao najveće priznanje koje može dobiti neki član, a to je naljutilo Travoltu koji je pucao od ljubomore.

- Nije tajna da se preziru. Travolta nije bio pozvan na Cruiseovo vjenčanje s Katie Holmes - kazao je Tighen, koji je radio kao Cruiseov tjelohranitelj. U razgovoru za Daily Mail opisao je i svoje iskustvo čuvanja glumačke zvijezde.

- Katie mi je većinu vremena izgledala kao da joj je teško i kao da jedva drži korak s njim. Nikad nisam vidio nikakvu intimnost između njih dvoje - kazao je Tighen i dodao kako je Cruise perfekcionist kojem je obitelj na drugom mjestu.

Novinari Daily Maila zasad nisu dobili odgovore od dvojice glumaca.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 22

BI
bikica7
22:00 17.04.2018.

Bolesnici.

BL
blizak
06:31 18.04.2018.

Sotonisti na djelu!

Avatar ɹǝɟɹns‾ɹǝʌןıs
ɹǝɟɹns‾ɹǝʌןıs
21:46 17.04.2018.

Pederska posla !

Još iz rubrike Showbiz