svaka čast

Bivša TV voditeljica pohvalila se ulovom i posramila muškarce s broda: 'Ovo je dan za povijest'

Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
05.09.2020.
u 15:47
- Ovaj nezaboravan dan mora ostat uklesan u povijest, jer biti na brodu s četvoricom muškaraca i uloviti naviše riba od svih njih je - neprocjenjivo! - napisala je Korana u opisu nekoliko fotografija na kojima se hvali svojim ulovom.
Pogledaj originalni članak

Bivša TV voditeljica Korana Gvozdić još uvijek uživa u ljetnom odmoru. Sa svojim zaručnikom, stand up komičarom Ivanom Šarićem, odmor provodi u Dubrovniku, a svojim se pratiteljima osim idiličnim fotografijama s odmora pohvalila i jednom zanimljivom vještinom. Naime, Korana se odlučila okušati u ribolovu, a to joj sudeći prema fotografijama ide jako dobro.

- Nekada davno, moji zagrebački preci bili su poznati po ribolovu. U Zagrebu je to spadalo pod tradiciju, odmah nakon sanjkanja na Cmroku. Neki su lovili s mrežom, neki na vrše... Na sviću se lovilo baš na Bundeku, ali moji “Purgilovci” bili su najbolji pecajući sa štapom. A kako je gene nemoguće izbrisati, tako sam se i ja otisnula na pučinu.
Jednom Purgilovac, uvijek Purgilovac. A sad ozbiljno! Ovaj nezaboravan dan mora ostat uklesan u povijest, jer biti na brodu s četvoricom muškaraca i uloviti naviše riba od svih njih je - neprocjenjivo! - napisala je Korana u opisu nekoliko fotografija na kojima se hvali svojim ulovom. 

Foto: Instagram

- Bravo! To je samo još jedan dokaz koliko su žene sposobne - poručila joj je jedna od pratiteljica u komentaru ispod fotografije koja je u samo sat vremena od objave prikupila više od 1000 lajkova.

Foto: Instagram

 

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar rubinet
rubinet
14:30 06.09.2020.

Neki su lovili s mrežom...

DU
Deleted user
17:06 05.09.2020.

Točno tako, g. Maminjo