Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svaka čast

Bivša TV voditeljica pohvalila se ulovom i posramila muškarce s broda: 'Ovo je dan za povijest'

Foto: Instagram screenshot
1/5
05.09.2020.
u 15:47

- Ovaj nezaboravan dan mora ostat uklesan u povijest, jer biti na brodu s četvoricom muškaraca i uloviti naviše riba od svih njih je - neprocjenjivo! - napisala je Korana u opisu nekoliko fotografija na kojima se hvali svojim ulovom.

Bivša TV voditeljica Korana Gvozdić još uvijek uživa u ljetnom odmoru. Sa svojim zaručnikom, stand up komičarom Ivanom Šarićem, odmor provodi u Dubrovniku, a svojim se pratiteljima osim idiličnim fotografijama s odmora pohvalila i jednom zanimljivom vještinom. Naime, Korana se odlučila okušati u ribolovu, a to joj sudeći prema fotografijama ide jako dobro.

- Nekada davno, moji zagrebački preci bili su poznati po ribolovu. U Zagrebu je to spadalo pod tradiciju, odmah nakon sanjkanja na Cmroku. Neki su lovili s mrežom, neki na vrše... Na sviću se lovilo baš na Bundeku, ali moji “Purgilovci” bili su najbolji pecajući sa štapom. A kako je gene nemoguće izbrisati, tako sam se i ja otisnula na pučinu.
Jednom Purgilovac, uvijek Purgilovac. A sad ozbiljno! Ovaj nezaboravan dan mora ostat uklesan u povijest, jer biti na brodu s četvoricom muškaraca i uloviti naviše riba od svih njih je - neprocjenjivo! - napisala je Korana u opisu nekoliko fotografija na kojima se hvali svojim ulovom. 

Foto: Instagram screenshot

- Bravo! To je samo još jedan dokaz koliko su žene sposobne - poručila joj je jedna od pratiteljica u komentaru ispod fotografije koja je u samo sat vremena od objave prikupila više od 1000 lajkova.

Foto: Instagram screenshot

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar rubinet
rubinet
14:30 06.09.2020.

Neki su lovili s mrežom...

DU
Deleted user
17:06 05.09.2020.

Točno tako, g. Maminjo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije