u manje od 24 sata

Bitorajac novom fotkom nasmijao preko 10.000 ljudi: 'Jel' do vas stigla ledena fronta'

Foto: Igor Kralj/Pixsell
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Rene Bitorajac
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Rene Bitorajac
Foto: Davor Puklavec/Pixsell
Foto: Davor Puklavec/Pixsell
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
Rene Bitorajac
16.01.2021.
u 12:40
Nije teško vidjeti zašto je ova fotka dobila preko 10 tisuća lajkova za manje od 24 sata.  "Jel do vas stigla ledena fronta?! Bogami, sparine popustile..."
Pogledaj originalni članak

Glumac Rene Bitorajac ponovno je nasmijao brojne pratitelje na društvenim mrežama fotkom koju je objavio. Nije teško vidjeti zašto je ova fotka dobila preko 10 tisuća lajkova za manje od 24 sata. 

"Jel do vas stigla ledena fronta?! Bogami, sparine popustile..." napisao je Bitorajac. 

Foto: Instagram

Podsjetimo, zagrebački glumac i voditelj nakon potresa koji je pogodio Sisak i Petrinju obratio se pratiteljima na Instagramu. - Vjerujem da nekima više nije do zafrkancije, ali kaj nam još preostaje. Da čujemo, 'ko je osjetio i kakva su iskustva?! - pitao ih je glumac. a brojni odgovori pratitelja iz područja pogođenog potresom svjedočili su šoku i zabrinutosti, ali sve u tonu odobravanja šale koju je smislio Rene za tu objavu, a radi se o dijalogu iz poznate TV serije Bitange i princeze u kojem je glumio Roberta Kumrlea.

"Ja sam iz Siska... Je*eš budilice i kave, ovo se zove buđenje... Najbitnije da smo svi živi i zdravi", "Osjetila , iskustvo je strašno ne treba mi mobilni alarm dosta je ovaj prirodni kj te probudi iz sna", "Užas. Katapult iz kreveta.ne znaš ko si,di si,šta se događa....samo grozan zvuk tutnjave", "Osjetila sam, ovo mi je 3 put da sam ga osjetila cijeli krevet mi se tresao jedno 15 sek a drugi nisam osjetila jer sam zasplala..definitvno nije dobro iskustvo i ova godina je nešto najgore", bili su samo neki od komentara u kojima su tamošnji stanovnici opisali svoja iskustva. Epicentar potresa, koji je zatresao i Zagreb, je 14 kilometara sjeverno- istočno od Gline, bliže Petrinji, potres koji se dogodio u 6, 28 sati i bio je magnitude 5 stupnjeva. Nakon prvog jakog potresa seizmološka služba zabilježila je jutros još dva snažnija potresa. Prvi je bio u 07 sati i 49 minuta, a drugi u 07 sati i 51 minutu. Magnitude potresa iznosile su  4.7 i 4.1 prema Richteru, a intenzitet u epicentru VII i VI stupnjeva EMS ljestvice.

 

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 19

NA
Nadzornik
13:06 16.01.2021.

Tak mu je baba zgledala kad je ušljiva izašla iz šume i otela stan poštenom čovjeku

NA
navijeke
13:52 16.01.2021.

Što je slijedeće "duhovito" što možemo očekivati od ovog mediokriteta?! Najest će se graha i tražiti nekog jednako 'telegentnog' da ga povuče za kažiprst?!

Avatar MK3
MK3
12:55 16.01.2021.

Ovaj mene već dugo ne može nasmijati. Nek Krpu glumi i Hrvatsku dalje blati - to je isplativo...

Još iz rubrike Showbiz