Poslušajte ju

Bio je na Eurosongu, a ova mu pjesma nije prošla na Dori: 'Bili smo sigurni u finale'

Foto: PR
Foto: PR
07.03.2019.
u 21:36
Pjesmu potpisuje Goran Topolovac, koji iza sebe ima nastup na Eurosongu 2013. godine sa pjesmom "Mižerja".
Pogledaj originalni članak

Dora 2019.je iza nas, Hrvatska je izabrala svog predstavnika za Tel Aviv i sve priče se očekivano polako stišavaju. 166 pjesama ukupno se prijavilo na Dorin natječaj od kojih smo čuli 16 najboljih na opatijskoj pozornici. 

Ovih dana u eter je puštena jedna od onih 150 pjesama koje se nisu našle u 16 odabranih riječ je o pjesmi naslova "I miss you" u izvedbi mlade zadarske pjevačice Tine. Pjesmu potpisuju: autor glazbe i teksta Goran Topolovac, koji iza sebe ima Eurosong iz 2013.godine sa pjesmom "Mižerja"; te autor aranžmana Aleksandar Valenčić. Spot koji premijerno objavljuje naš portal sniman je na Dugom otoku upravo u vrijeme održavanja Dore.

- Razmišljali smo o tome da li prepjevati pjesmu na hrvatski jezik nakon što njena engleska verzija gubi možda svoj smisao neprolaskom na Doru, ali ipak smo ju odlučili ostaviti ovakvu kakva je i u minutaži koja je bila zahtjevana - rekao je Topolovac. 

Da su autorski tim i pjevačica bili uvjereni u svoj prolaz, potvrđuje nam to upravo Tina, koja kaže kako su i prije objave 16 odabranih već osmislili kompletan scenski nastup i garderobu.  - Bili smo sigurni u prolaz, svi koji su čuli pjesmu bili su vidno iznenađeni i nitko nije uopće dvojio oko ulaska u finale. Ali eto, nismo prošli, i sada puštamo pjesmu van ljudima da sami prosude - završila je Tina.

Pobjedniku Dore Roku Blaževiću žele svu sreću u Izraelu i da se vrati kući sa što boljim plasmanom a za Doru 2020. već sad razmišljaju o novoj pjesmi. Ono što je sigurno već sada je to da će pjesma biti brza i energična.

Pogledajte i gdje su danas i što rade dance zvijezde 90-ih. 


 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.