Glumac se smješkao

Potresno svjedočenje žrtve B. Cosbyja: Dao mi je tablete, legao me na kauč...

Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
07.06.2017.
u 16:00
Andrea Constand glas je pucao i jedva je suzdržala suze dok je pričala o noći u kojoj ju je seksualno zlostavljao glumac.
Pogledaj originalni članak

Drugog dana suđenja Billu Cosbyju svoje svjedočanstvo iznijela je Andrea Constand koja je i podigla tužbu protiv glumca i komičara i optužuje ga za seksualne napade, piše Washington Post.

Ova bivša trenerica košarkaškog tima čiji je donator bio Cosby, tvrdi da ju je glumac seksualno zlostavljao prije 13 godina u vili u Pennsylvaniji. Dok je svjedočila o onom što se događalo u vili pokušavala je suzdržati suze, a glas joj pucao svako malo. Ispričala je kako je Cosbyja upoznala dok je bila trenerica košarkaškog tima na Sveučilištu Temple koje je Cosby podupirao i zato se u nekoliko navrata čuo s telefonski s Andreom i postali su prijatelji.

Jedne večeri u siječnju susreli su se u njegovoj vili u Philadelphiji kako bi razgovarali o planovima za budućnost kluba i Andrea tvrdi kako joj je Cosby tu večer dao tri plave tablete i rekao kako će joj tablete pomoći da se opusti. Andrea je ispričala kako su za 20-ak minuta tablete počeli djelovati i njoj se vid počeo magliti i imala je dojam da će izgubiti svijest.

- Tada me uzeo za ruku, odveo me do kauča i polegao me na lijevi bok i legao iza mene. Dirao me po grudima i osjetila sam
da mu je njegova ruka u mojoj vagini. Sjećam se da je uzeo moju ruku i stavio je na svoj spolni organ. Nisam se mogla pomaknuti, trenutak sam  spavala, trenutak bila budna i nikako mu se nisam mogla suprotstaviti - ispričala je u svom svjedočanstvu Andrea. Dok je Constand pričala Cosby je u nekoliko navrata rukom prekrio lice i smješkao se tijekom njenog svjedočenja. 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

LO
Long
16:41 07.06.2017.

Nakaza bi pare.