Felicity i Ben

Bili su omiljeni par tinejdžerske serije, evo kako izgledaju 15 godina kasnije

Foto: PA/Pixsell
Foto: Youtube Screenshot
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
01.06.2017.
u 09:36
Kerri Russell i Scott Speedman proslavili su se zahvaljujući ulogama u popularnoj seriji za tinejdžere "Felicity" koja se prikazivala krajem 90-ih. Petnaest godina poslije sreli su se na Stazi slavnih
Pogledaj originalni članak

Krajem 90-ih zahvaljujući seriji "Felicity" Kerri Russell i Scott Speedman postali su poznata glumačka imena, a njihovu napetu ljubavnu priču u seriji pratili su tinejdžeri diljem svijeta.

Keri je gledatelje osvojila ulogom Felicity, a Scott je simpatije ženske publike zaslužio ulogom Bena. Par je u tom periodu i privatno bio u vezi, a petnaest godina nakon prestanka prikazivanja serije i nakon prekida dvoje glumaca je i dalje u prijateljskim odnosima i Scott je nedavno došao dati podršku Kerri dok je primala svoju zvijezdu na Stazi slavnih.

Kerri možemo gledati u seriji "The Americans", u braku je s Matthewom Rhysom s kojim je lani dobila sina Sama, a iz braka s
Shaneom Dearyjem ima sina Rivera i kći Willu. Scott je ostvario uloge u filmu "Underworld", a gledamo ga i kao Barryja Baza Browna u  seriji "Animal Kingdom". 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar davcro
davcro
11:04 01.06.2017.

olinjali su

LI
liliZG
12:52 05.06.2017.

Izgledaju jednako dobro