pohvalila se

Biba iz 'Života na vagi' otkrila kako izgleda godinu dana nakon izlaska iz showa

Foto: Instagram
Foto: Instagram
22.11.2019.
u 08:31
Biserka se s kilogramima borila još od trudnoće, a u show je ušla sa 130 kilograma. Godinu dana nakon izlaska situacija se poprilično promijenila.
Pogledaj originalni članak

Bivša natjecateljica ''Života na vagi'' Biserka Mikulandra na društvenim je mrežama otkrila kako izgleda godinu dana nakon showa. I dok su mnogi od njezinih bivših suparnika nakon završetka treće sezone vratili izgubljene kilograme, bilo je i onih koji su baš poput Bibe nastavili s režimom i nakon izlaska iz kuće.

Biserka se s kilogramima borila još od trudnoće, a u show je ušla sa 130 kilograma. Iako nije stigla do finala, svojim je sudjelovanjem i rezultatima ova 31-godišnjakinja iz Bilica itekako zadovoljna, što potvrđuje i njezina posljednja fotografija na Instagramu. – Godina je prošla. Ja sam uvijek ista. Ostat ću uvik ista – napisala je Biba kojoj je bio cilj nakon izlaska iz showa pasti ispod 100 kilograma.

– Jako sam ponosna na sebe. Nakon ovog osjećam se izvrsno, vjerujem da se nikad neću vratiti na staro jer se moji snovi ostvaruju – kazala je prije godinu dana simpatična Biba kojoj je glavni motiv za skidanje kilograma bila kćer jer je strahovala da će zbog viška kilograma oboljeti te da se o njoj neće moći brinuti. Srećom, taj je strah zahvaljujući njezinoj ustrajnosti sada iza nje.

Pogledajte i gdje su danas i što rade naše reality zvijezde.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

VO
vorda400
09:52 22.11.2019.

Mršavljenjem su joj iskočile usnice?? kaj još je u modi da žene na slikama izgledaju kao guske?

Avatar mrkyyy
mrkyyy
10:01 22.11.2019.

nitko joj nije rekao da je duck face "so last year"

Avatar nemam-pojm@
nemam-pojm@
16:14 22.11.2019.

Skupile usta, fore radi, prvom prilikom će pojest janjca za doručak