Kampanja

Beyonce i Salma s Guccijem pomažu ženama da budu uspješne

Foto: Reuters/PIXSELL
Beyonce i Salma s Guccijem pomažu ženama da budu uspješne
01.03.2013.
u 18:12
Chime For Change, naziv je nove kampanje, koja sakuplja novac za obrazovanje žena, njihove zdravstvene i pravne potrebe. U kampanji sudjeluju Salma i Beoynce
Pogledaj originalni članak

Glumica Salma Hayek i pjevačica Beyonce udružile su snage te odlučile pomoći modnoj kući Gucci u kampanji koja potiče podizanje svijesti i prikupljanje sredstava za uspješne žene snažnog karaktera koje svojim primjerom mogu poslužiti drugima. Chime For Change, naziv je nove kampanje koja sakuplja novac za obrazovanje žena te njihove zdravstvene i pravne potrebe. Uz Fridu Gianni (40), kreativnu direktoricu Guccija te Salmu Hayek (46), suosnivačica kampanje je i Beyonce (31) koja će na konferenciji u Kaliforniji promovirati ciljeve kampanje.

– Od malih nogu djevojke se treba učiti da su jake i sposobne raditi sve što požele. Na nama je da promijenimo statističke podatke o uspješnosti žena diljem svijeta – objasnila je pjevačica.

Na konferenciji će govoriti i glumica Hayek koja će tijekom prezentacije predstaviti jedan od deset kratkih filmova o inspirativnim ženama diljem svijeta. Frida Gianni smatra da će Gucci, kao svjetski poznata i utjecajna modna marka, pomoći u poboljšanju budućnosti žena. Kampanju podržavaju i Facebook, The Huffington Post te Hearst Magazine.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.