Najpoznatiji glazbeni par

Oprostila mu je sve nevjere i iskoristila ga za promociju?

Foto: Reuters
Beyonce
Foto: Reuters/PIXSELL
Singer Beyonce Knowles and husband Jay Z attend the 2015 Costume Institute Gala Benefit celebrating the exhibition 'China: Through the Looking Glass' at The Metropolitan Museum of Art in New York, USA, on 04 May 2015. Photo: Hubert Boesl/dpa - NO?WIRE?SER
Foto: Reuters
Beyonce
Foto: Press Association/PIXSELL
Superbowl - Halftime Show - San FranciscoBeyonce, Chris Martin of Coldplay and Bruno Mars perform onstage during the Pepsi Super Bowl 50 Halftime Show at Levi's Stadium on February 7, 2016 in Santa Clara, CA, USA.Hahn Lionel Photo: Press Association/PIXSE
Foto: DPA/PIXSELL
Rita Ora
Foto: Press Association/Pixsell
MOMA 2013 Film Benefit - A Tribute To Tilda Swinton - NYC Rachel Roy attending the Museum of Modern Art 2013 Film benefit - A Tribute To Tilda Swinton in New York City, NY, USA on November 5, 2013.Van Tine Dennis Photo: Press Association/PIXSELL
29.04.2016.
u 13:07
Beyonce je posljednji koncert završila ljubavnom porukom suprugu te tako opovrgnula glasine o razvodu
Pogledaj originalni članak

Najpoznatiji glazbeni par na svijetu ponovno je u središtu pozornosti. Beyonce je prošlog vikenda iznenada izdala svoj šesti album “Lemonade”, a mnogi su cijeli koncept albuma, ali i pjesme koje se nalaze na njemu protumačili kao Beyoncein obračun sa suprugom Jay Z-jem.

Naime, Beyonce je album nazvala “putovanjem svake žene prema istini i izlječenju”. Najavila ga je jednosatnim filmom koji je u subotu prikazan na HBO-u, a svaka od 12 pjesama već ima svoj videobroj.

Becky s dobrom frizurom

Pjesma koja je izazvala najviše kontroverzi je “Sorry”, u kojoj Beyonce pjeva o tome kako neće oprostiti prijevaru, a na kraju pjesme kaže kako je bolje da on “nazove Becky s dobrom frizurom”. Oni koji prate tračeve i privatni život popularnog para odmah su otkrili da je riječ o tajnovitoj Becky Rachel Roy, modnoj dizajnerici za koju se godinama šuškalo da je Jay Z-jeva ljubavnica.

Rachel Roy je odmah po izlasku albuma na svom Instagram-profilu objavila fotografiju s prijateljicom ispod koje je bila i zanimljiva poruka: “Dobra frizura nije važna, ali uvijek ćemo imati dobro osvjetljenje za selfie ili za istinu”, no odmah je naišla i na ljute komentare Beyonceinih fanova. Zbog njih je na kraju morala i zaključati svoj profil te onemogućiti daljnje komentiranje. Zanimljivo je da je Rachel bila u braku s Damonom Dashom, bivšim Jay Z-jevim poslovnim partnerom. Fanovi su osim na Rachel posumnjali i na pjevačicu Ritu Oru. Ona je izdavala albume za Jay Z-jevu diskografsku kuću Roc Nation, a samo nekoliko dana prije izlaska albuma “Lemonade” objavila je fotografiju na kojoj je u bikiniju s limunima, a oko vrata ima ogrlicu sa slovom J. Iako je Rita nosila bikini brenda Tezenis s kojim inače surađuje, Beyonceini su fanovi na kraju i nju napali pogrdnim riječima. Optužbe su otišle toliko daleko da je Rita na kraju objavila post na Twitteru na kojem sve demantira. – Obično ne odgovaram na tračeve, no bit ću jasna i reći kako su sve te optužbe lažne. Kad je riječ o Beyonce, osjećam samo veliki respekt. Nastavimo uživati u albumu “Lemonade” – napisala je Rita.

Foto: Reuters/PIXSELL

Fizički napad

O tome da je brak poznatog para na klimavim nogama već se godinama piše, a tome u prilog idu i brojni izvještaji o njihovim svađama, pa čak i tučnjavama. Dobro je poznata scena otprije dvije godine kad je Beyonceina sestra Solange u dizalu fizički napala Jay Z-ja nakon svađe. No čini se da je cijeli album “Lemonade” samo dobar marketinški trik. Beyonce je u srijedu počela svoju veliku turneju “Formation” koncertom u Miamiju, a posljednju pjesmu na koncertu, moćnu baladu “Halo”, posvetila je Jay Z-ju.

– Ovu pjesmu posvećujem svom prekrasnom suprugu. Volim te puno – rekla je Beyonce. A suprug je sjedio u prvom redu ispred pozornice te zaljubljeno gledao u svoju suprugu. Svaka im čast na reklami!

>>Novim albumom opet potaknula glasine o rastavi?

>>Beyonce noćas objavila šesti album "Lemonade"

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

ĆA
ćaćaća
13:17 29.04.2016.

bolje rečeno oboje su to iskoristili a naivni puše kako se oni rastaju..

Avatar Ironman0105
Ironman0105
18:19 29.04.2016.

Evo, sreca da znam Hrvatski i citam Vecernji pa saznajem ovakve novosti o osobama o kojima se tu u USA niti ne prica, niti ne pise niti se pojavljuju na TV-u....