na odmoru je

Barbara Kolar fotkala se kraj Pelješkog mosta: 'Možda je moja poza kriva, ali most je OK'

Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
Zagreb: Voditeljica Barbara Kolar
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
Zagreb: Voditeljica Barbara Kolar
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
Zagreb: Voditeljica Barbara Kolar
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
Zagreb: Voditeljica Barbara Kolar
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Zagreb: Novi dućan Aleksandre Dojčinović, na otvorenje stigli mnogi poznati
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram/ barbarakolar
Foto: Instagram/ barbarakolar
Foto: Instagram/ barbarakolar
05.08.2022.
u 08:26
Voditeljica je na jugu Hrvatske, a odlučila je pozirati kraj nedavno otvorenog Pelješkog mosta. U crnoj haljini sa širim naramenicama, dok se od sunca zaštitila naočalama i šeširićem, Kolar se naslonila na kameni zid.
Pogledaj originalni članak

Mnogima omiljena voditeljica Barbara Kolar (52) na Instagramu je objavila da je trenutačno na odmoru na moru. Voditeljica je na jugu Hrvatske, a odlučila je pozirati kraj nedavno otvorenog Pelješkog mosta. U crnoj haljini sa širim naramenicama, dok se od sunca zaštitila naočalama i šeširićem, Kolar se naslonila na kameni zid.

"Možda je moja poza kriva, ali s mostom je baš sve OK" napisala je uz objavu koja je brzo skupila nekoliko stotina lajkova. 

 

Inače, Barbara je nedavno na Instagramu objavila fotografiju na kojoj nema ni trunke šminke. ''Noćni let. Ako netko pita gdje je make up'' napisala je uz objavu voditeljica. Nije otkrila gdje ide, ali kasnije je objavila fotografiju iz Splita

Ovo nije prvi put da je Barbara na Instagramu s pratiteljima podijelila fotku bez šminke. Isto je učinila i početkom srpnja, ali i u kolovozu prošle godine, kada je pokazala kako izgleda kad se ne počešlja. "Definicija krize. Nema šminke, nema češlja, nema filtera. Bit će bolje", napisala je tada, a već je ranije bila otkrila da joj je omiljena frizura ona nepočešljana dok se nalazi na moru. Inače, Kolar se nedavno vratila iz Amerike, točnije Floride u koju je otputovala na IPW, Međunarodni sajam putovanja koji se održava u Orlandu.

Osim posjeta sajmu, voditeljica je s kolegama stigla i uživati pa je između ostalog podijelila i fotografiju ispred velikog vrtuljka. Inače, IPW je sajam koji povezuje turizam, putnike i medije, a prisustvuju mu izlagači i posjetitelji iz cijelog svijeta. Barbara Kolar se na IPW zaputila nakon snimanja posljednje epizode emisije 'Kod nas doma'.

VIDEO Teški zločini: Ovi celebovi su iza rešetaka zbog zlostavljanja, ubojstva ali i slanja otrova Obami...

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.