Vratila se na staro

Barbara iz 'Savršenog' je pokazala zavidnu figuru samo mjesec dana nakon rođenja kćeri

Foto: Instagram
Foto: instagram
Foto: Instagram
Foto: RTL
Foto: Instagram
Foto: Instagram
14.09.2021.
u 12:05
Barbara je na Instagram storyju pokazala kako je samo nekoliko dana nakon poroda već vratila svoju staru liniju.
Pogledaj originalni članak

Barbaru Mucić gledatelji su upoznali kao natjecateljicu u RTL-ovom showu "Gospodin savršeni", a prije dvadesetak dana 22-godišnjakinja je postala mama male Naomi i na njezinom Instagramu sada je najviše fotografija njezine kćeri koju je dobila s partnerom Ninom Martinisom.

- Naomi Martinis, 23. kolovoza 2021. u 23:20. 3300 grama, 51 centimetar - napisala je Barbara uz fotografiju koju je objavila nakon što se malena rodila. Barbara je na Instagram storyju pokazala kako je samo nekoliko dana nakon poroda već vratila svoju staru liniju. Malenu Naomi rodila je pet dana prije termina, a tri tjedna prije poroda završila je u bolnici jer je imala lažne trudove i tada su je zadržali u rodilištu. U showu nije uspjela osvojiti Miju Matića, ali njezino srce je nakon showa osvojio Nino iz Splita. U vezi su godinu i pol dana, a Nina je upoznala na radnom mjestu u Splitu. Kako kaže, zaljubili su se spontano, nakon nekog vremena.

Foto: instagram

– Kao i u svakoj vezi, naravno da imamo nesuglasice, ali to nema nikakve veze s razlikom u godinama. Jako si pašemo i nadopunjujemo se. Trenutačno ne razmišljam o vjenčanju zbog situacije s koronavirusom, želim veliku svadbu tako da nema smisla sada razmišljati o tome. Svakako ću mu jednog dana postati zakonita supruga.- rekla je nedavno Barbara.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.