Obrat: RTL-ov show ima novog člana žirija

Baka Slavica je zamjena za Jelenu Radan

Foto: Antonio Bronić/VLM
Baka Slavica je zamjena za Jelenu Radan
10.11.2009.
u 19:47
Kako su na RTL-u tajanstveni o ovome brzom obratu, čini se da je riječ o još jednoj smicalici Roberta Knjaza i bake Slavice, sudionice u svim njegovim duhovitim "zločinima".
Pogledaj originalni članak

Veselje Anđe Marić zbog nove uloge u žiriju RTL-ova showa “Hrvatska traži zvijezdu” brzo je splasnulo kad je čula da na njezino mjesto dolazi baka Slavica.

Sve prisutnija baka koju je otkrio Robert Knjaz u petak bi trebala sjesti pored Tonyja Cetinskog i Gorana Lisice Foxa te ocjenjivati kandidate koji su se prijavili na audiciju.

Kako su na RTL-u tajanstveni o ovom brzom obratu, čini se da je riječ o još jednoj smicalici Roberta Knjaza i bake Slavice, sudionice u svim njegovim duhovitim "zločinima". Više od pet tisuća kandidata prijavilo se samo za zagrebačku audiciju, koja će se u petak održati u prostorijama Jadran filma.

Kako se baka Slavica dosad uvijek savršeno znala uklopiti u bilo koje okruženje i uvijek je bila bez dlake na jeziku, sigurno će pametno savjetovati nove glazbene nade kao što u Knjazovim emisijama suvereno dijeli mudrost poznatim osobama.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.

Još iz rubrike Showbiz