novi show

Bahra ponovno na televiziji! Pet frajera borit će se za njezinu ljubav, a ona će birati

Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Bahra Zahirović
Foto: RTL/Screenshot
Bahra Zahirović
Foto: RTL/Screenshot
Bahra Zahirović
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
Bahra i Olja iz Ljubavi na selu prošetale splitskim ulicama
Foto: Screenshot RTL
Foto: Screenshot RTL
Foto: Screenshot RTL
Foto: RTL
Foto: RTL/Screenshot
Foto: RTL
Foto: RTL
08.12.2021.
u 06:59
Od ponedjeljka kreće novi show 'Pet frajera tjedno' u kojemu će se netko boriti za nju, a ne obrnuto kao što je to bilo u 'Ljubav je na selu'
Pogledaj originalni članak

Bahru Zahirović (56) javnost je gledala u čak tri sezone popularne emisije 'Ljubav je na selu'. Prvi put je bila kod Domina u  'Ljubav je na selu international' kod Domina, potom u 12. sezoni kod Valtera te odmah u sljedećoj, 13. sezoni, kod Marijana. 

No, Bahra ne odustaje od ljubavi, a sad ima i svoj show koji će joj pomoći u pronalasku odabranika. Naime, od ponedjeljka kreće novi show 'Pet frajera tjedno' u kojemu će se napokon netko boriti za nju, a ne obrnuto.

Bahra je gledateljima jedna od omiljenih likova s malih ekrana stoga je sigurno da će ih novi show oduševiti. 

Inače, prošle godine uspjelo joj je dobiti i ulogu u seriji "Krv nije voda", a odmah potom počelo se pisati kako je pronašla posao u Češkoj te da će raditi u tvornici igračaka LEGO

- Idem raditi u Češku, u tvornicu LEGO kockica. Pakirat ću kockice u plastičnoj ambalaži u kutije. Oduvijek sam željela raditi vani jer je ovdje situacija jako loša. Voljela bih da svi koji to žele, odu u inozemstvo i tamo zarađuju za život - kazala je prošle godine za RTL. Čini se kako je želja za ljubavi ipak prevagnula. 

VIDEO>>Denis Latin oduševio pratitelje fotografijom iz 1992. godine

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

VE
velma
17:26 08.12.2021.

Što je ova TV spala na ovu bezubu primitivku...bolje ovdje zaradit dnevnicu nego kockice slagat..

SV
Sveznadar
07:37 08.12.2021.

Televizija dokazuje svoj renome.

KE
Kennocha
11:42 09.12.2021.

RTL se stvarno srozava svakim danom sve više.

Još iz rubrike Showbiz