SUPERPAR

Badina i Tocina teška životna priča ganut će i najmlađe parove

Foto: RTL
Superpar
Foto: RTL
Superpar
Foto: RTL
Superpar
Foto: RTL
Superpar
26.03.2019.
u 11:20
Sve je parove ganula njihova priča, a šok je uslijedio na zajedničkom izazovu. Naime, parovi su morali visjeti na sajlama okrenuti naopako, u naopakoj kuhinji, spravljajući smjesu za palačinke!
Pogledaj originalni članak

Nakon što su noć prije neki natjecatelji showa "Superpar" imali okršaj s Hanom zbog toga što su nju i Gorana smjestili u kamp-kućicu, Hani se ni spavanje u toploj kuhinji neće nimalo svidjeti pa će već za dobro jutro oplesti po Jani, no ni ona njoj neće ostati dužna.

Bada i Toca ispričat će svoju tešku priču kako su jedno drugome pomagali i u najtežim trenucima u životu, odnosno kada je ona završila u invalidskim kolicima. Sve je parove ganula njihova priča, a šok je uslijedio na zajedničkom izazovu. Naime, parovi su morali visjeti na sajlama okrenuti naopako, u naopakoj kuhinji, spravljajući smjesu za palačinke!

Tko je završio u eliminacijama, koga su natjecatelji odlučili izbaciti iz showa te na kraju tko će biti prvi par koji će napustiti show, ne propustite pogledati večeras, u 21 sat na RTL-u!

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.