Obiteljsko druženje prije koncerta

Backstreet Boys dan prije koncerta proslavili Dan zahvalnosti u Balonu

Foto: pixsell
beckstreet boys
Foto: pixsell
backstreet boys
26.11.2009.
u 20:35
Članovi popularnog boy benda od organizatora su tražili da im za večeru za njihov Dan zahvalnosti pripreme domaće purice i tradicionalna pića, a na večeru su došli u pratnji obitelji i djevojaka.
Pogledaj originalni članak

Sve obožavatelje koji su se pripremali dočekati omiljeni boy bend Backstreet Boys na aerodromu dečki su preduhitrili i u Zagreb su došli sa svojih pet autobusa za turneje. Smjestili su se u hotel Esplanadu, a nakon toga su izrazili želju da razgledaju grad u mercedesima e-klase.

Jedan od zahtjeva Briana Littrella, Nicka Cartera, A. J. McLeana i Howieja Dorougha bio je da im organizator omogući domaće purice i tradicionalna hrvatska pića za večeru, jer danas slave američki blagdan Dan zahvalnosti. Blagdansku večeru objedovali su u restoranu Balon na zagrebačkom Prisavlju. Neki od članova benda na zagrebački koncert poveli su i svoje obitelji, pa je u Balon na večeru Howie došao sa suprugom i djetetom, a Nick Carter s djevojkom.

Pratili su ih tjelohranitelji koji nisu bili oduševljeni kada su ih na ulazu u restoran dočekali novinari i fotoreporteri.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

OB
-obrisani-
18:31 27.11.2009.

Došli su se osvinjiti gripom.

Još iz rubrike Showbiz