SURVIVOR

Ava Karabatić u Survivoru: Nije mi problem prati zube pepelom

Foto: Pixsell
survivor (1)
Foto: Pixsell
survivor (1)
Foto: Pixsell
survivor (1)
23.11.2011.
u 08:00
– Imam pametnijih stvari od sudjelovanja u reality showu. To mi je neozbiljno i mislim da mi ne bi koristilo da me povezuju s takvim nečim. Uostalom, imam obveze i na faksu – rekla je Gala.
Pogledaj originalni članak

Crvi, žohari, kukci i ostale “delikatese” iz prirode svakodnevna su hrana kandidata “Survivora”. Tako će biti i našim zvjezdicama odluče li sudjelovati u RTL-ovu projektu koji počinje u siječnju sljedeće godine, a mjesto događanja bit će Kostarika. Nataša Roksandić, glasnogovornica RTL-a, poručila je da su tek počeli razgovarati s potencijalnim kandidatima i da će se razgovori intenzivirati idućih tjedana. Zasad su na testiranju, doznajemo, bili Mario Valentić, Danijela i Ella Dvornik, Ava Karabatić te Ida Prester i Gala Svilan koje su odbile mogućnost sudjelovanja.

“To mi je neozbiljno”

– Imam pametnijih stvari od sudjelovanja u reality showu. To mi je neozbiljno i mislim da mi ne bi koristilo da me povezuju s takvim nečim. Uostalom, imam obveze i na faksu – rekla je Gala. Za razliku od nje, Ava Karabatić jedva je dočekala poziv s RTL-a jer joj je to prilika da ljudima pokaže da nije starleta, kakvom je mediji prikazuju.

– Volim izazove i adrenalin, živim za to! Nitko ne bi bio sretniji od mene kad bi me odabrali za kandidata. Meni nije problem prati zube pepelom. Dosta mi je ovog normalnog života – uzbuđeno priča Ava koja je čari reality showa okusila u “Farmi”. Dodala je i da joj je to idealna prilika da se zaljubi jer neće biti samo kandidati iz Hrvatske nego i iz Srbije.

Koncept showa je preživljavanje u gotovo nemogućim prilikama uz nedostatak hrane i vode te spavanje pod otvorenim nebom, što kao izazov vidi i Danijela Dvornik.

– Ne znam bih li mogla pojesti kukca, ali vjerujem da čovjek ne bira kad je gladan. Možda bih prva tri dana odbijala jesti takvo što, ali na kraju bih ipak popustila – kaže Danijela, kojoj se u showu možda pridruži i kći Ella.

Odvojenost problem

– Bilo bi super kad bi majka bila sa mnom jer bih imala nekoga koga savršeno poznajem – kaže 21-godišnja Ella te domeće da joj odvojenost od dečka Josipa Marića tih 40 dana ne bi bila nikakav problem. No, odvojenost od sina Nike i supruge Mirne mogla bi smetati Mariju Valentiću. Kaže da je 40 dana dugo, ali bi mu to ipak bio izazov koji je lakše podnijeti kad postoji dodatni motiv.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

Avatar Kairosa
Kairosa
10:37 23.11.2011.

Priča svašta,al odustat će ko i Iva Jerković u istom

TM
trade_mark
11:05 23.11.2011.

hrvatski selebritiji će morati jesti crve i žohare?! pa nemojte ih baš tjerati da jedu svoju braću i sestre... btw. lijepo je znati da (još) ima ljudi koji se ne pristaju spuštati na nivo hrvatske \'scenske\' učmalosti i rigotine. go prester!! ;)

ON
one4fun
12:22 23.11.2011.

mislio sam da ste ipak ozbiljnija tiskovina...